[]

Turizm gelirleri ne durumda?

Ülkede yorumcular ikiye ayrılmış durumda,

Bir kesim ki onlar genelde muhalif turizm bölgeleri bomboş turizmciler kan ağlıyor derken, bir diğer kesim turizm son derece iyi durumda muhtemelen bu sene turizm gelirlerinde rekor kırılacak diyor.

Bir taraf yalan söylüyor ama hangisi. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını merak ettim.

 
Kuzenim bodrumda bir çok otelde yönetcilik yapan biri.
Vaziyet iyi değil alışıldık ülkelerden turistler yok onun yerine bolca arap misafir alma durumundayız dedi.

  • hedep  (24.07.23 14:31:40) 
Otel turizmi çok iyi durumda değil. Yılların zararını kurtarmaya çalışıyorlar. Ama turizmin diğer paydaşları uçuşta. Apart turizmi, tür turizmi,hediyelik eşya ve turistik mağaza restoranlar, Araplara yönelik iş yapan her sektör inanılmaz iş yapıyor


  • deer hunter  (24.07.23 14:54:35) 
Turizm sektörünün tümü hakkında yorum yapamam ama cruise seferlerinin yükselişe geçtiğini söyleyebilirim. Özellikle Kuşadası ve İstanbul'a çok fazla gemi yanaşıyor. Otellere değil belki ama hediyelik eşya, yeme&içme, gündelik tur ve gezilere oldukça para harcıyorlar.


  • burka  (24.07.23 16:50:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.