[]

Son yıllarda çekilmiş komedi dizisi/filmleri

Selamlar.
dostlar, ben bu komedi dizi ve filmlerini önerenlerden biraz şikayetçiyim. Hiç bilmeyenler için evet klişe olmuş diziler ve filmler önerilebilir, izlettirilebilir. Ama hayatı komedi dizisi ve filmi izlemekle geçmiş insanlara karşı biraz daha rafine öneriler verilir.
himym, the office, friends, seinfeld, modern family...yani onedio'nun bile vereceği cevaplarda olan öneriler değil istediğim.
çok spesifik şeyler de aramıyorum artık. misal ben the office, peep show, trailer park boys gibi mockumentary tarzı şeyleri seven birisiyim ama hepsini izledim bu türün.
normal komedi de olur, hikayeli, sitcomlu çerezlik fark etmez. güzel vakit geçirtsin, ağızda hoş bir sada bıraksın yeterli. dizi film izleme sitelerine girip komediyi seçip arayıp her dizinin pilot bölümünü de izlemekten sıtkım sıyrıldı.
son yıllarda (2020, 21, 22, 23) çekilmiş, ortalama keyifli komedi dizi ve filmi önerisi istiyorum bu kadar.

 
silicon valley, 2-3 sene önce final yaptı. biraz daha farklı bu saydıklarınızdan ama keyifli diziydi.


  • gule gule  (23.07.23 21:46:56) 
Kara mizah dusunursen, son zamanlardan:
The Menu (2022)
m.imdb.com

Ama ayni zamanda gerilim filmi. Ilginc bir film bence.
  • ermanen  (23.07.23 22:14:29) 
valla birinin neyi izleyip neyi izlemediğini bilmek mümkün değil. benim az bilinen diye düşündüğümü sen de izlemişsindir ama çok biliniyor diye önermediğimi atlamışsındır belli olmaz bu işler. ama deneyelim:

a touch of cloth www.imdb.com ingiliz mizahını seviyorsan epey güleceğin bir mini dizi.

aaltra www.imdb.com epey başarılı bir kara mizah filmi

son yıllarda doğru düzgün komedi filmi çıkmadı ama 2019'dan between two ferns: the movie ve çok komik olmasa da son yıllardaki yoklukta eğlencesi ve saçmalığıyla fena gitmeyen cocaine bear ve ne kadar komedi sayıldığından emin olmadığım ama eğlenceli bir film olarak gördüğüm ve epey sevdiğim 2020 yapımı the hunt www.imdb.com var.
  • semaforo de medianoche  (23.07.23 22:24:10) 
Lilyhammer


  • duster  (23.07.23 23:52:57) 
Easy


  • fakat  (24.07.23 01:13:09) 
Çok yeni değil ama son sezonu geçen sene final yaptığı için dahil ediyorum. Ne kadar popüler ve bilindik bir dizi bilmiyorum ama Derry Girls bence oldukça keyifli bir komedi dizisiydi.

Bi de animasyon seviyorsanız Inside Job'a bakabilirsiniz. Maalesef Netflix yeni sezon onayı vermediği için yarıda bitti ama yayımlanan bölümleri gayet keyifli.
  • nundu  (24.07.23 10:39:29) 
Mythic Quest


  • peki madem  (24.07.23 12:49:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.