[]

Barbie vs Oppenheimer

bu barbie vs oppenheimer memeleri görüyorum olay nedir ? sınıflandırma gibi yapıyorlar.

bunlar film onu biliyorum da (içeriklerini bilmiyorum) memeler var bunlarla alakalı onların olayını merak ettim.


 
Dişil ve eril iki filmin aynı anda bu kadar pompalanarak vizyona girmesi dikkat çekti tabii ki, böyle paylaşımlar yapılıyor, normaldir ama çok bunaldım her yerde barbie müzikli tırnak yaptıran, pembe kıyafetlerle poz veren insanlardan.

Oluşturulmaya çalışılan algı; tarih bilgisi olan, zeki tiplerin Oppenheimer'ı, boş beleş vizyon filmi seven insanların da Barbie'yi tercih etmesi...

Kimse kusura bakmasın ama Greta Gerwig büyüktür Christopher Nolan :)
Bu yüzden ne kadar saçma sapan reklamlarından bıkıp usansam da önce Barbie sonra Oppenhemier izleyeceğim :D
  • Dağcı  (23.07.23 18:28:47) 
sinema sektörü 2020'lere kadar yara almıştı, pandemi ile beraber tüm dünyada neredeyse çok ciddi düşüşlere sebep oldu. yıllık tüm dünyada 11-12 milyar dolar ciro yapan sektör 3-4'lere düştü. bunu tekrar ayağa kaldırmak için sağlam pr işine girdiler. aslında oppenheimer pr'ı ile sektörü canlandıracaklardı ama dark vs pink ile daha büyük sükseyi başardılar. arada böyle şeyler sektör ne olursa olsun can getirir, izleyici çeker para yapar.


  • avatar is back  (23.07.23 18:51:06) 
hocam dövüşün bir sebebi de sanırım nolan'ın eskiden barbie'nin yapımcılarıyla çalışıyor olması ama anlaşmazlıktan dolayı onları bırakması. yani barbici ekip bir nevi intikam almak için oppenheimer'la aynı gün vizyona sokmuş. öyle bi şey okumuştum.

barbie'nin esprisi ne bilmiyorum ama oppenheimer klasik amerikan propagandası, "milletin kafasına atom bombası attık ama sorun bakalım niye attık, bizden iyisini bulamazsınız" geyiği. klasik hollywood saçmalığı. kötü film değil güzel yerleri de var ama kesinlikle bu kadar abartılacak bi şeyi yok.

e niye abartılıyor dersen para bunlarda, güç bunlarda, nüfuz bunlarda... iki büyük yapım aynı gün çıkacak olunca iyice güçlendi bu fazla heyecan olayı. barbie tişörtüyle gezen kızlar filan vardı ilk gün jdfjd.

tamamen pr yani, bu adamlar isteseler cumali ceber'e de gişe rekoru kırdırırlar.
  • mark greg sputnik  (23.07.23 19:37:37) 
(bkz: barbenheimer)


  • late viper  (23.07.23 23:51:49) 
Oppenheimer bir Nolan olmasi sebebiyle basli basina bir olay. Cekimlerde efekt kullanilmamasi vs epey dikkat cekiyor haliyle.

Barbie'nin gundem olmasinin ise hiçbir mantikli sebebi yok, yabi bir cocuk oyuncağınjn filmi bu nihayetinde:) Sadece sağlam pr yapildigi icin gundem oldu. Sosyal medyadan iyi pompalandi.

Biri tam erkek filmi digeri tam kiz filmi birbirine zit iki film ayni anda cikip gundeme girince pr'in da etkisiylr bu memeler espriler donmeye basladi.
  • stavro  (24.07.23 09:04:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.