[]

Plaj / Piknik Setup (Beyin Fırtınası Duyurusu)

Antalya'da yaşıyoruz. 1,5 yaşında kızımız var. Klimamız yok. Hafta boyunca çalışıyoruz. Tek olayımız cumartesi ya da pazar akşamüstü plaja gidip takılmak. Bağlamımız böyle :D

Piknik hasırı, havlu, atıştırmalık, çocuk için yastık, simit, çocuğun bez cart curt çantası, bira, su vs için araba buzdolabı derken yörük gibi oluyoruz. Akşama toplanıp eve dönmesi gözümde büyüyor keyif alamıyorum :D

Gençken iki terlik bi havlu şıppıdı şıppıdı denize giderdik. Şimdi çoluğa çocuğa karışınca mecbur plaj setup'ı gerekiyor.

Her şeyi yükleyip taşımak için katlanır el arabaları var onlar çok pahalı. Bebek arabası çok az şey alıyor ve taşıma kapasitesi kısıtlı. Bunun ucuz yollu ya da diy falan bi çözümü var mıdır? Arabaya sığsa el arabasını atıp ırgat gibi süreceğim.

Ayrıca plaja mutlaka şunu götürürüm, keyfime keyif katıyor; şu çok büyük rahatlık oluyor dediğiniz şeyler var mı?

Derdini sikeyim butonu müptelası, karanlık ruhlu arkadaşlar için not: Yaşamayı seviyoruz, paramız az. Minimum harcama, minimum eforla maksimum rekreasyon peşindeyiz. Mümkünse bu duyuruya uğramayın.

 
Buralarda pazar arabalarıyla yapıyorlar o işi.
Plaj şemsiyeniz yok mu? Altta bi parçası var, döndüre döndüre kuma saplıyosun, şemsiyeyi ona takıyorsun.

  • Mirket  (23.07.23 16:14:35) 
İzmir'de sahil keyfi eşyalarını tekerlekli valizde taşıyanla da karşılaştım ben. Pazar arabası da olur +1


  • kobuzchu kiz  (23.07.23 16:15:59 ~ 16:16:07) 
@mirket var var, sadece akşama doğru gittiğimiz için pek ihtiyacımız olmuyor. Burada havalar 40-45 derece civarında seyrediyor, daha erken çocuğu götürmeye cesaret edemiyoruz. Vaktimiz de olmuyor zaten.

Pazar arabası fena fikir değil ama buzdolabını falan alır mı acaba. Hacmen küçük kalabilir. Ama bir şekilde çözerim, daha geniş bi çanta vs dikerek.
  • joker hakki  (23.07.23 16:17:26) 
@kobuzchu kiz valiz tekerleğine pek güvenemedim plajda. Zaten valiz de yok :D


  • joker hakki  (23.07.23 16:18:38) 
Süpermarket arabası da olabilir.


  • naksidil  (23.07.23 18:29:38) 
@naksidil süpermarket arabasını nerden bulalım? Bulsak arabaya nasıl sığdıralım? Bunu biraz realiteyle bağı kopuk bir tavsiye olarak değerlendiriyorum :D


  • joker hakki  (23.07.23 20:24:23) 
karton poşetlerden 2li 3lü iç içe sağlamlaştırcan
kateogirelere göre ayırıp 4-5 taneye sığdırırsın ne varsa
bu hazırlık kısmını keyifli hale getirebilirsin bu da yaşamın parçası
hafta içinden hazırlarsın

çocuk biraz büyük olsa sorumluluk verirdin
seneye inş.
kolay gelsin
  • bir soru sorcam  (23.07.23 20:34:44) 
antalyadan yeni geldim. izmire göre daha donanımlı antalya sakinleri. izmirde otursan rahat vermez kimse ancak antalyada bu kültür olmuş. antalyada olsam bende sizin gibi bu planlamayı yaparım. en ideali pazar arabası. ne varsa yükle koy. Klima kesin alınmalı klimasız akdeniz ege cehennemden farksız.


  • mikahakkinen  (24.07.23 11:41:24) 
Ben olsam her şeyi kategorilere ayırıp tek bir parçada sınırlardım.

Mini buzdolabınız varmış. İçeceklerinizi koyduktan sonra bu 1. Parça oluyor.
Bebek eşyaları için büyükçe bir çanta. İkinci bir çanta almayın en önemlilerini buna sığdırın böylelikle eleme yapmış olursunuz, bu da 2. Parça.
İçinde havluların olduğu bir bez çanta alırsanız 3. Parça eder.
Atıştırmalıkları da bir bez çantaya sığdırdıktan sonra 4. Parça eder.
Geriye piknik hasırı ve bebek simidi kalıyor.

4 parça ile dağınıklık olmadan gider gelirsiniz bence. Yeni bir pazar çantası almaya gerek kalmadan.
  • ruhen hastayim ben  (24.07.23 11:55:48 ~ 11:56:26) 
Kumda sorun yaşatır mı bilemem ama linkteki işinizi görebilir;

ty.gl
  • boyalı kuş  (24.07.23 13:29:19) 
decathlonda şunu görmüştüm ama fiyatına hiç bakmamışım. www.decathlon.com.tr
biraz pahalıymış, belki 2. el ya da yerli muadilini bulabilirsiniz. anlattığınız formata göre bu çekçek baya uygun geldi.

  • delidiyorum  (24.07.23 14:15:26) 
@delidiyorum en güzeli bunlar da işte çok pahalı. Aksamları sağlam bi pazar arabası bulup onunla yola devam edeceğiz.


  • joker hakki  (27.07.23 09:44:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.