[]

ankara kardiyoloji doktor tavsiyesi

merhabalar herkese. ankara içi kardiyoloji alanında önerebileceğiniz özel muayenehanesi olan bir doktor tavsiyeniz var mıdır? tansiyon ve yüksek kolesterolden kaynaklı bir takım problemler için.




 
Belirttiğin rahatsızlıklar çok spesifik şeyler değil ki özel doktor gerektirsin. Damarlarda tespit edilmiş plak yok ise kolesterol için şekeri bırak, spora başla. Plak varsa kolesterol ilacı kullan. Bunu her doktor söyler.

Tansiyon için dahiliyeye gittin mi? Tansiyon yüksekliğinin kardiyolojik sebeple olma ihtimali hayli düşüktür. Kardiyolojik sebeple olduğu kesinleştiyse bile bunun için de özel bir kardiyolog aramaya pek gerek yok.

Sakin olun bence.
  • Mirket  (23.07.23 01:38:47) 
illa özel muayenehane istiyorsan onu bilmiyorum ama genel olarak tunus liv hospital'in kardiyologlarından memnun kaldık ben ve annem. ben genel bir durum için annem de hipertansiyon için gitmişti. isimlerini şu an hatırlamıyorum ama doçentti ikisi de (çok önemliyse isimlerine bakarım istersen). bilgilerini ölçmek doktorluk eğitimi olmayan birinin pek yapabileceği şey değil ama ilgileri alakaları iletişimleri gayet iyiydi.

doktor konusunda seçiciyimdir açıkçası bazısı eğer ölmek üzereyken gitmediysen yanına direkt başından savmaya uğraşıyor, doğru düzgün ilgilenmiyor benim gittiğim gayet iyiydi bu açıdan. annem de zaten ciddi bir hipertansiyonla gitmişti ama onun doktoru da ekstra bir alaka gösterdi çoğu doktorun yapmayacağı şekilde yardımcı oldu sağolsun.
  • semaforo de medianoche  (23.07.23 02:01:39 ~ 02:05:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.