[]

Elektro gitardan klavyeye geçmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar. İyi müziği, iyi şarkıyı tarz fark etmeksizin hep çok sevdim dinledim. Son zamanda elektro gitar üstüne yoğunlaşmıştım ancak gittiğim her yere elektro gitar götürme şansım olmuyor. Kulaktan şarkıların tablarını çıkarıyorum, bundan da keyif alıyorum. Walk band uygulamasını da bu amaç için kullanmaya başladım ve farkettim ki, klavye elektroya göre daha konforlu. Tabi uygulama yönünden bu böyle, gerçeğinde yine her yerde çalma sorunu mevcut. Şimdi klavyeye ilgim acayip arttı, elektro gitar duvar askısından bana bakıyor. Ne yöne gideyim, iki yöne de mi savrulayım. Fikirlerinizi dinlemek isterim.




 
"klavyeye ilgim acayip arttı"

içinde bu his uyandıysa klavyeye de başla fakat klavye de düşündüğün kadar mobil değil, midi klavye alırsan yanına laptop da şart, 88 tuşlu midi klavye de küçük değil

gitar+çalışma amfisi kullanabilirsin orange mini crush modellerine bak

gitar + external ses kartı + bilgisayar gibi bir düzen kurabilirsin
  • freebird5406_2  (21.07.23 13:52:02) 
Iki yone de savrul, klavyeye gecince gitari unutmayacaksin, fazladan bir enstruman bilmis olursun hicbir zarari yok.

Klavyeye gecince de daha mobil olmayacaksin +1
  • mirafiori  (21.07.23 14:00:06) 
Klavye daha mobil değil+2 Ha tablete klavye uygulaması indiririm dersen amenna da....o da fazla sınırlı.

Akustik veya klasik gitar diyeyim ben. Amfi gerekmez, her yere gider. Daha küçük bir şey için ukulele olur ama onun da perdeleri farklı gitardan, alışmak zaman alabilir.
  • d max  (21.07.23 14:30:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.