[]

telefon karşılaştırma

Merhaba, poco f5 pro ve xıaomi 12T pro arasında kaldım. batarya, görüntü ve oyun performansı poco f5 pro'da daha iyi ancak kamera olarak baktığımda xiaomi 12t daha iyi kamera gözüküyor. gerçi ben xiaomi'nin abartı olarak söylediği 200 megapiksele bakmıyorum ama yine de bu kadar net bir ayrım var mı? bilenler varsa yorum yapabilir mi? kamera konusu da benim için çok önemli.


Bu arada telefonların fiyatları türkiye’de bazen farklı olabiliyor ama yurtdısından almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan ısınma, kasma sorunu olmasın, kamerası iyi olsun ve batarya performansı.

 
Hocam ikiside aynı telefon ekran işlemci batarya vs günlük kullanımda hiç fark hissetmezsin hangisi ucuzsa hangisinin tipini beğendiysen onu al

www.gsmarena.com

Ben olsam xiaomi olanı alırdım samsungdan niye vazgeçtin
  • freebird5406_2  (21.07.23 12:22:12 ~ 12:22:38) 
@freebird5406_2 merhaba, açıkçası o telefonda pasaport falan gerekli. yurtdışından alacağım. dediğim gibi iki telefon arasında kaldım :)
pocoyu beğendim ama sanki kamerası iyi değil diğerine göre. elime de almadığım için yorum yapamıyorum. bugün bakarım.

  • atina  (21.07.23 12:31:54) 
Hocam sanki xiaomi nin ekran parlaklığı canlı renkleri biraz daha iyi , fotoğraflarda da poco daha doğal çekerken xiaomi satürasyonu ve keskinliği artırıyor, videonun ilerisinde foto karşılaştırmaları var


youtu.be
  • freebird5406_2  (21.07.23 12:38:10 ~ 12:42:22) 
@freebird5406_2 gece çekimi, zoom layı falan önemli. sanırım telefonu elime almadan ya da bir yerlerde kurcalamadan anlayamam.


  • atina  (21.07.23 13:43:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.