[]

köpek iç parazit için ne veriyorsunuz

www.zeytinburnuvet.com
buraya bakınca onlarca çeşidi var. aldığım haplar hepsini korumuyor mesela heartworm kalp kurdu için ayrı bir şey gerekiyor gibi.

tek tek hap mı almak lazım hepsi için? dış parazit vermeyip tasma var ama sinekleri uzak tutmuyor

kilo kaybı gibi belirti görmeden yaptırmayın diyen de var. yani basit iç parazit hapı yeter diyen var.

yazın her ay mı vermek lazım hap. 7-8 aylık köpek anatolian shepherd kırması

 
veterinerden iç dış parazit için tablet alıyorum. 1 buçuk ay iç parazit için 3 ay dış parazit için yeterli oluyor. tam tersini de yazmış olabilirim sürelerin.


  • pide  (21.07.23 12:19:47) 
Nexgard spectra
Her ay veriyorum, dünyadaki en kapsamlı olan ilaç bu. Bir tane rakibi var galiba sadece.

  • logisticsmanager  (21.07.23 12:45:29) 
bunların hepsini içeren tek hap oluyor, bazı haplar bunların sadece bir tanesini bazısı 2 tanesine etki ediyor o yüzden bilinçli almak gerek. her veterinerde her marka iç dış olmuyor. kilosuna göre vermek gerekiyor hayvana bilinçsiz danışmadan veterinere kullanmayın zehir çünkü bu ilaçlar.
kullanım süreside min. 2 ay ara ile

  • eja  (21.07.23 12:49:40 ~ 12:50:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.