[]

Headphone Onerisi

Merhaba, yurtdisindan gelecek olan bir arkadasima kulaklik (headphone) aldiracagim. Genellikle evde, ofiste, bazen de disarida calisirken noise cancelling ozelliginden faydalanmak istiyorum. Muzik icin kalitesi tabi ki onemli ama cok yakin farklari da anlayamiyorum acikcasi. Tabi ki rahat olmasi (sikmamasi, terletmemesi gibi) ve bluetooth ile uzun sure baglanabilmesi onemli. 3 model arasinda kaldim, yurtdisi fiyatlari arasindaki fark da cok degil o acidan kriterim o degil.
Bose QuietComfort 45
Bose 700
Sony WH-1000XM5
Hangisini tavsiye edersiniz?

 
Ben riske atmaz sony alırdım. İki markaya da sahibim, bose olanın pili öldü Yeni olmasına rağmen. Sony 10 yıllık neredeyse hiç değişmedi pil performansı. Padlerin makyajı bozuldu ama hala rahat. Sesi de mükemmel hala. Gerçi ses işlemcisi yanmıştı bı tarafın onu değiştirmiştim şimdi geldi aklıma. Yine de sony akar bence


  • hasmetizm  (21.07.23 11:30:15) 
Bose NC700 kullanıyorum, noise cancelling olayını ayrı bir boyuta taşımış, her deneyen oha diyor. Ofiste de güzel bir izolasyon sağlıyor, yolculuklarda alışırsanız zaten bunsuz yola çıkmazsınız.

Eğer yüksek bass ve yüksek ses istiyorsanız Sony tercih edin. Bose'nin ses seviyesi kulak zarlarını patlatacak kadar yüksek değil. Bir önceki kulaklığım Beats studio 2 olduğu için bana ilk başta ses seviyesi düşük gelmişti.

Gene de gözüm kapalı Bose öneririm.
  • kimlanbu  (21.07.23 11:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.