[]

netflix şifre paylaşım hk

netflix’in bu yasağını bi ben anlamıyorum galiba. özel paketimiz var 4kişi kullanıyoruz. artık kullanamayacak mıyız?




 
Mevzuyu bilmiyorum ama eğer kendi içeriğinde böyle bir paket varsa zaten buna karışamaz.

Bireysel kullanımlarda şifre paylaşımını engellemek istiyor olabilirler, atıyorum benim hesabım var arkadaşlarıma da veriyorum onlar da benden izliyorlar bu genele vurulduğunda yüksek bir oransa tabii gelirlerini düşürür bunu istemezler ve buna yasak getirirler.
  • Dağcı  (21.07.23 07:51:31) 
bu benim bildiğim kadarıyla şu: 4-5 kişilik bir ailede herkesin farklı zevkleri tercihleri olabileceği sebebiyle farklı oturum açma seçenekleri çıkıyor. yani siz 2 kişi kullanıyorsanız 2 kişilik seçenekle ilerleyebilirsiniz. Ve bu tek paketin içerisindeki 4-5 farklı hesabın da max ayda 1 aynı WIFI üzerinden bağlanması gerekiyor ki netflix desin "ha bunlar aileymiş gerçekten" aynı WIFI üzerinden bağlanılmadığında netflix bu hesabın aile üyeleri tarafından kullanılmadığını anlayıp/düşünüp ana hesap haricindekilerin erişimini kısıtlıyor ki herkese tek kişilik paket satsın.
adamlar netflix paketinin içerisindeki 1 hesabın paylaşılmasını düşünmemişler bile, onu yapanlara zaten geçmiş olsun.

  • sirkelimon  (21.07.23 10:11:56) 
yanlış anlaşılan bir durum var bu paketler 4 "kişi" için değil, 4 "ekran" için. yani aynı anda evde 2 tv 1 tablet falan filandan izlemek için. biz ne yaptık bunu 4 arkadaş paylaştık. bugune kadar sorun yoktu. artık üstteki arkadaşın yazdığı gibi ayda en az 1 kere aynı modeme bağlanmanızı isteyecek. yani komşunla yine paylaşabilirsin mesela ama pötürge'deki emminle beraber kullanırsan önce uyaracak sonra iptal edecek üyeliği. yurt dışında bunu yaptıktan sonra üye sayısı ciddi artmış. üyelik bireyseldir, paylaşılmaz, sen ayrı alacan o ayrı alacak diyorlar yani özetle.


  • mordorlu ziya  (21.07.23 18:09:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.