[]

Vuvuzela sahibi olanlar?

Ben vuvuzela siparişi vermiştim de geldi. Neyse. Bu alet üflemeyle çalışmıyor. Yani içinde hiçbir mekanizma yok sadece boru. Yani VÖÖÖÖ dersen sesi büyütüyor sadece. Bu vuvuzelanın olayı bu mu yoksa benimki mi bozuk ?




 
vuvuzela'dan anlamam ama nefesli çalgıların bir kısmı değişik ağız ve nefes kombinasyonlarıyla çalındığını biliyorum.dudaklarını yapıştırıp çok az açarak sert şekilde üflemeyi dene(hani plajlarda apaçiler ağzıyla suda ses çıkarır ya onlar gibi)


  • cruex  (30.06.10 11:37:09) 
üflemiceksin... dudaklarını titreştiriceksin içerde... sanki yediğin birşeyi ağzından tüküür gibi püüü yağıcaksın... lan nası tarif edilir ki bu :) şöyle diyeyim birde... kolunu ağzına götür ve dudaklarını tenine dayayarak osuruk sesi çıkartmaya çalış hah işte ordaki dudak titreştirme olayı varya aynızı vuvuzelada da var... ulan ne anlatamadım ama :)


  • pekala  (30.06.10 11:39:02) 
ben geçen gün bir çocuk yaparken sorup öğrendim :))
dudaklarını tamamiyle vuvuzelanın içine yerleştirip üfleyeceksin. öyle ses çıkıyor

  • cikklett  (30.06.10 13:21:57) 
ilkokulda borazan otturmediniz mi hic yahu


  • astaroth  (30.06.10 14:12:15) 
bildiğin borazan


  • ronaldo17  (30.06.10 18:26:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.