[]

Açık/Uzaktan öğretim

Selam,

Meslek haline getirip getirmeyeceğimden emin olmamakla birlikte (yaşım 30'lara geldi) haddinden fazla olan boş vaktimi değerlendirmek üzere bilgisayar programcılığı eğitimi almak istiyorum. Udemy'den üzerinden sürdürdüğüm birtakım eğitimler mevcut ama akademik düzeyde de eğitim almaya karar verdim. İkinci üniversite yoluyla kaydolabileceğim üç seçenek mevcut:
Anadolu Üniversitesi
İstanbul Üniversitesi
Atatürk Üniversitesi

Müfredatlarına baktığım zaman en zayıfı Anadolu gibi görünüyor ama bunlardan herhangi birinden eğitim almış ya da eğitimi devam eden varsa fikir almak isterim. Ders anlatımı, derslerin kapsamı vs. hangisi daha nitelikli eğitim veriyor, bilen varsa yardım rica ediciğim

 
yesevi bilg. mühendisliği de bakabilirsin. ücretsiz değil ama fiyatı uygundur.


  • orpheus  (19.07.23 14:35:27) 
bunların hiçbirinden bilgisayar programcılığı alanında "nitelikli" eğitim almazsınız. diploma işinize yarayacaksa konu özetleri, çıkmış sorular vs ile sınavları geçip mezun olur o sırada da deneye yanıla ya da bahsettiğiniz tarzda online eğitimler ile işi öğrenirsiniz. içlerinde sistemi en oturmuş olan anadolu üniversitesidir. diğerlerinin online sınavda sistemi sürekli çöker, materyalleri rezalettir, sınav soruları bile a0 türkçe ile hazırlanmış oluyor resmen anlatım bozuklukları dolu hep. anadolu ünv de diğerlerinin yanında abdurrahman çelebi işte.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (19.07.23 18:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.