[]

pencereye kedi balkon ağı

selamlar.
4. kattaki evimin pencerelerindeki sineklikler ufacık ittirmeyle açılabiliyor. haliyle kedi için baya tehlikeli.
şu ağdan alıp içeriden sağlamca gersem kurtarır gibi. kullanan varsa nasıldır bu ağlar? www.hepsiburada.com


 
ağın özelliklerini göremedim (ya da ben bulamadım) ama bizim kedi bütün ip ağları açtı bu zamana kadar. hatta kafasını ittire ittire içinden geçiyordu.
küçük gözenekli tel taktırdık sorun ortadan kalktı. o yüzden eğer ip'se tavsiye etmiyorum.

  • artci sarsinti  (19.07.23 13:50:24) 
Bundan yapmıştım ben ittirerek kenarından çıkıyor bizimki malesef. Çok sık kanca vidalayarak filan belki halledilir ama bence tel daha iyi. Tel ittirince açılıyor diye japon yapıştırıcısıyla dolaplar için kullanılan çocuk kilidi taktım ben sinekliklere, o da işe yarıyor.


  • asbeila  (19.07.23 17:24:49) 
çok sağlam (kalın makreme ipi gibi düşünün) ipten örülmüş ağ ve sağlam dübele takılmış kanca olmadıktan sonra balkonda çok anlamı yok. Bu şekilde yaptıran arkadaşım var ben koşup atlasam beni tutar gibi geliyor. Pencere için güzel çözümler var da balkon ancak bu şekilde.


  • hedep  (20.07.23 02:20:01) 
Winblock araştırın, sahibiyle tanışmıştım %80 ihracat çalışıyorlar, çocuk ve pet için ürünleri var, metal ağlı hepsi. tamamen kendi arge'leriyle geliştirmişler kaliteli bir firma.

www.winblock.store
  • engelbert humperdinck  (20.07.23 02:30:53 ~ 02:31:16) 
merhaba, file iple daha ucuza mal olabilir. youtubeda bir ton videolar var, çoğu kişi kümes teli ilede yapıyor. önemli olan kedi yaramazsa kafasının geçmeyeceği gibi olmalı özellikle ip filede 4cmden küçük aralıklı file alıp çıtaya sabitleyecek cama takın.
eğer pimapene sabitlicem derseniz bir matkap ve kanca (çengel vida gibi) ile camın etrafına 10 tane kanca vidalayıp fileyi bu kancalara geçirebilirsiniz, instagramda yapan hesaplardan görsel yardım alabilirsin.

kendin çok pratik yaparsın filecilere para kaptırma.
ve lütfen tüm açtığınız tüm camlara yapın
  • eja  (20.07.23 15:51:20 ~ 15:52:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.