[]

Fizik tedavi seans ücretleri ne kadar?

Omuzumda küçük bir yırtık var. İki aydır bazı hareketlerde ağrı yapıyor. Doktor ilaçtan sonra pek düzelmeyince fizik tedavi önerdi. İstanbul'da bilindik bir hastanede seans ücreti 1250 lira dediler, özel sigorta da belli bir tutara kadar ödeme yaparım diyor. Siz şehir ve ücret olarak ne ödediniz/ödüyorsunuz?

Ek: Yurtdışı firmada çalışıyorum. SGK yok. Türkiye'den özel sağlık sigortam var. GSS de yatırmıyorum bayadır borcum olabilir.


 
Senelik 30 seans ücretsiz diye biliyorum


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (17.07.23 18:28:16) 
Durun, konunun damdan düşen uzmanı geldi :)

SGK yılda 30 seans fizik tedavi üvretini karşılıyor. Fazlasına karışmıyor.

TSS benim 20 seansımı ödedi. Ötesine karışmam dedi.

İzmirde halen tedavi gördüğüm özel sağlık kuruluşunda 30 seanslık SGK ödeme kapsamı içindeysen 150 lira, 30 seansı doldurduysan 300 lira seans ücreti alıyor.

Ayrıca, her fizik tedavi merkezine gitme. Araştır. Benim şu an tedavi gördüğüm yerde yapılanlara bakınca daha önce tedavi gördüğüm yerdeki 20 seansta beni uyutmuşlar, bir şey yapmamışlar diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun.
  • Mirket  (17.07.23 19:05:31) 
@Mirket, hangi merkezde tedavi oluyorsun paylaşabilirsen sevinirim. Babam 7 Aydır hastanede ve yakın zamanda taburcu olacak gibi. Sonrasında bizim de fizik tedavi ihtiyacımız var.


  • new day new life  (17.07.23 19:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.