[]

Jinekomasti ameliyatı

Merhaba arkadaşlar. 27 kg verdim 1 yıl içinde. Daha önce jinekomasti için doktora gitmiştim istersen ameliyat ederiz demişti. O zaman kiloluydum, ama kilo verdikten sonra da memişler fazla küçüldü sayılmaz. Göğüs kası da çalışıyorum; yok abi geçeceği yok bubun. Ben de ameliyat olmaya karar verdim.
Daha önce bu ameliyatı geçirmiş arkadaşlar varsa eğer tavsiyelerini dinlemek isterim.



 
Ben geçirdim. Ameliyattan sonra 15-20 gün korseyle geziyorsun. bir süre ağrı oluyor. 2 türlü yapan var birisi memeyi kesip direk yapıyor o zaman estetik durmuyor. Kimisi de yan taraftan yapıyor. O zaman estetik oluyor.

Yani ben ergenken takıntı yapıp da olmuştum. Bir göğsüm diğerinden daha şişkindi. Şimdiki aklım olsa hiç girişmem. Hem çektiğin zahmete değmez çünkü 2 hafta korseli gezmek ve ağrı çekmeye gerek yok. Hem de bazen sonuçlar istediğin gibi olamayabiliyor.

Eğer olacaksan kışın ol. Yazın sıcakta korse işi zor olur.
  • nuevo  (17.07.23 12:33:16) 
Bro soruna tam cevap olmayacak o nedenle tik vermezsen seni anlarım :) ama söylemeden geçemeyeceğim: Jinekomasti tek başına bir hastalıktır değildir, jinekomasti bir sonuçtur. Yani sen şişmanladığında hormon üretimin bozulur testosteronun östrojene sentezlenir bu da jinekomastiye neden olur, yani burada asıl problem jinekomasti değil senin östrojen salgılıyor olman, kilo verdikten sonra sistem düzelmediyse, yani kendi kendine geçmiyorsa sen ameliyat olduktan sonra da jinekomastin tekrarlayabilir, o nedenle evvela hormonlarına bi baktır ne var ne yok, ameliyatı sonra düşünürsün. Ben bu ameliyatı olup sonra tekrarlayan kişiler biliyorum, aklında bulunsun.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (17.07.23 12:34:51) 
Ameliyat olduktan sonra jinekomasti tekrarlamaz, meme dokusunu alıyorlar çünkü.
düzeltme : hormonel büyüme mevcut ise

Geçenlerde 3 nokta operasyonu ile jinekomasti ameliyatı yapan bir doktor görmüştüm bir araştır istersen, daha az çile çekiyorsun.
  • useless  (17.07.23 13:23:54 ~ 13:57:39) 
Meme dokusunun alınma olayı glandüler tip jinekomastilerde olur, o da eğer kadın tipi bi memen yoksa memenden süt gelmiyorsa öyle bir ameliyat yapılmaz. Kilo fazlalığı nedeniyle Jinekomasti olmuş birinin meme dokusunu alan bi doktora denk gelirseniz diplomasını kontrol edin ne olur ne olmaz kıymık battı diye hastanın parmağını da keser.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (17.07.23 13:36:24) 
Ameliyat tespitinden önce ultrason ile bölgenin yapısı incelenir. Göğüsteki büyüme yağ dokusu sebebiyle oluşmuşsa sadece yağlar alınır meme dokusuna ellenmez, eğer hormonal sebeplerden dolayı meme dokusu da büyümüşse ona da müdahale edilir. Burada jinekomastinin oluşum sebebine bakılmalı. Ben hormonel sebepleri dahil ederek cevapladım. Esas alınacak ultrason sonucudur.


Meme dokusu büyümüşse ve doktor sadece yağları alırsa jinekonun tekrarlaması kaçınılmaz bu sebeple operasyonu yapacak doktor meme dokusunu dikkate alır.
  • useless  (17.07.23 13:56:25 ~ 14:23:59) 
Daha önce doktora gittim endokrine gönderdiler hormonlar normal düzeyde çıktı. Ultrasona gönderdi doktor orda da normal ölçülerden biraz büyük çıktı. Ondan sonra istersen ameliyat ederiz dedi. Bende yağ yok tamamen meme dokusu


  • dakota  (18.07.23 00:55:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.