[]

Enstrüman seçimi

Merhaba. Bir enstrüman öğrenmek istiyorum. Klasik gitar kursuna gittim ama yeteneğim yok. Aklıma elektro gitar ve dijital piyano geliyor. Ucuz olarak şunları buldum.

www.yonkamuzikmarket.com

Elektro gitar 4500 TL.

www.yonkamuzikmarket.com

Dijital piyano 4000 TL.

Bunların çok kaliteli olmadığının farkındayım ama başlangıç için uygun olur mu?

Hangisini seçmem daha mantıklı? Kendim çalışmak istiyorum. Sürekli kursa para veremem. Dijital piyano daha mantıklı geliyor. Ayda bir iki ders alsam bile o derslerde öğrendiklerimi uygulayabilirim. Amacım keyif alacağım bir şeyle uğraşmak. Teorisine çok kafa yormayacağım bir süre. Sağ olun.

 
Piyanoya yönelin. Gitarda tellere basıp doğru düzgün, cızırtısız ses çıkartması bile ayrı uğraş. Piyano ile hem teoriyi daha kolay öğrenirsiniz, hem de basınca düzgün bir ses çıkıyor.

edit: bu arada, 200 dolara gitar+amfi olmaz. sobada yakmak için kullanılır anca o fiyattaki gitar.
  • synesthesia  (17.07.23 08:29:26 ~ 18.07.23 08:42:30) 
bu ikisi arasındaysanız piyano.
elektro gitar derttir yeni başlayana.
anfisi, pedalı, cazır cuzur sesleri filan zor olur.
hele bu gösterdiğiniz gitarla iyice uzaklaşırsınız. sürekli akor kaçıracak, perdedeki tellerin boşluğu 1 santim filan olacak.

en güzeli piyano.

plase olarak da davul. bir tane elektronik davul alın. internette çok güzel davul öğrenme videoları var. açın onları, evde klikata klikata takılın.
  • teritori  (17.07.23 09:35:49) 
bir hevesle bu linkini verdiğiniz gitarın aynısını almış biri olarak söylüyorum, bu gitarı almayın. gitar mı dandik, amfi mi dandik yoksa ikisi birden mi dandik bilmiyorum ama çaldıkça dandikliği belli oluyor.


  • inheritance  (17.07.23 10:23:34) 
enstruman alacaksan 2. el alabilirsin. aynı bütçeye daha iyi bir enstruman alma fırsatın olur. alıp kenera atan çok oluyor. temiz bulursun. bir de yeni model diye bir şey yok sonuçta.


  • hknty  (17.07.23 14:56:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.