[]

Trendyol'da muhendislik yapilir mi / is degistireyim mi

Merhaba duyuru, bilgisi olan varsa goruslerinden faydalanmak isterim.

Verdikleri zor bir task vardi onu da yaptim beklenenden cok kisa surede, buyuk ihtimalle teklif asamasina gecilecek.

Mevcutta bir kamu kurumunda calisiyorum, mesaiye pek saygi duyulmuyor cuma aksamlari calismam gerekebiliyor. Ote yandan ben o gun calismak istemezsem evde laptopa dokunmasam kimseden ses cikmaz oyle bir yer. Hatta bir seyler uretmeye calistigim zaman genelde burokrasiye takiliyorum. Beyni kapatip angarya is yapmalik bir yer. Agir mobbing tesebbusu var ama ciddiye almadigim icin derimin altina inemiyorlar. Net maas 60000 civari son zamlardan sonra.


Trendyola gecersem 60000-->100000 civari olacak sanirim net bir bilgim yok ama aldigim duyumlar oyle.

Sehir terk edememeli 80% remote hibrit sistem yerine full remote'a gececegim.

Is garantim gidecek ama o cok umrumda degil zaten.

"Parani cok verirler ama esek gibi calistirirlar" deniliyor aslinda bu ne kadar dogru onu merak ediyorum. Is yasam dengesi var midir?

 
Ağır mobbing ve eşşek gibi çalışmaya okeysen trendyol sana göre ama yok ben takıntılı degilim bşr kulağımdan girer ötekinden çıkar diyorsan durum değişir. Sürekli bir akış sürekli bir yenilik ve buna baglı olarak sürekli rutin stres ama maaşın muhtemelen iyi olur. Ben olsam kamu işinden çıkmam hele ki 70 bin civarı maaş alıyorsam.


  • hepimizkediyiz  (15.07.23 20:26:20) 
süreçleri değişmediyse daha taskın değerlendirildiği bir teknik görüşme olacak, sonrasında geçersen direktörle yine teknik bir mülakat yapılacak.

ileride ne olur bilmiyorum ama trendyol şu an türkiyede yazılım alanında çalışılabilecek en iyi yerlerden biri. evet çok çalışıyorsun ama sürekli kendini geliştirme güncel teknolojiler ve yöntemler kullanabilme imkanın oluyor.
  • nuisance  (15.07.23 21:42:54) 
@nuisance aynen dediginiz gibi 3. asamadayim su anda da bence bi tik abarti bi taskti ve yaptim o yuzden "onlar beni begenecek mi" degil de "ben onlari begenecek miyim" seviyesine gecmis bulunuyoruz :D


  • aguen  (15.07.23 22:29:20) 
Yerinize olsam devlette kalırdım. Özel sektör çok da dışarıdan görüldüğü gibi değil. Çok rekabet var. Her an ayagın kayabilir riskini devamlı hissediyorsun. Yani ben her şeyi biliyorum deme. İllaki daha iyisi geliyor.
Evet adamlar para veriyor ama canını çıkarıyor. Hiç bitmek bilmeyen stres ve yogunluk söz konusu. Ayrıca ne kadar dogru yaparsanız yapın tatmin de olmuyor beyefendiler.

Bunlar bile mobbingin farklı bir versiyonu .
Benim önerim devlette yap işini arkana bakma.
  • limonlu eksi  (16.07.23 01:25:32 ~ 01:27:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.