[]

Ilamsiz icra takibi hk.

Merhana gecen mart ayinda vdf filoya ait bir arac ilr ufak bir kaza yasamistim. Yani ufak bir cizik olacak hasari vardi aracin. Neyse tutanak vs tutuldu, muhtemelen benim sigortadan araci yaptirdilar.

Bugun bir tebligat geldi icra davasi acilmis mahrumiyret kazanc kaybi gibisinden 4150 TL para odeme seklinde.

Buna itiraz edebiliyor muyuz, etsek bir sekilde doner mi? O gun arac kiralik vs degildi suren filo yetkilisiydi.

Itiraz edebiliyor isek ne sekilde oluyor acaba ? E devlet mi mahkeme mi ?

 
bence itiraz edin, uzman yorumu gelsin tabi ama bunun muhattabı siz olmamalısınız sigorta olmalı.


  • enteg  (15.07.23 07:48:52) 
İtiraz dilekçesini yazın icra dairesine verin. İtiraz edin bu arada mutlaka. Yanlış hatırlamıyorsam 7 gündür süresi kaçırmayın.

İlamsız icralarda hiç düşünmeden direkt itiraz etmek gerekir. Sonra bakarsınız durumlara neymiş.
  • AlsterWasser  (15.07.23 10:05:50 ~ 10:14:05) 
Hiç düşünmeden itiraz edilmemesi gerek, çünkü karşı vekalet ve icra inkar tazminatı ödemekle karşı karşıya kalabilirsiniz.


  • lavinia  (15.07.23 18:02:53) 
Araç kiralık değilse ve filo yetkilisi kullanıyorsa niye sizin sigortanızdan karşılandı anlamadım ama neyse.

Mutlaka itiraz edin.kazanç kaybını neye göre hesaplamışlar belli değil. Ayrıca sigortanın da bu bedeli karşılama ihtimali var. İtiraz ederseniz takip durur, bu parayı tahsil etmeleri için dava açmaları gerekecek. İtiraz etmezseniz dava açmaya gerek kalmadan haciz uygulayacaklar.
  • bhhs  (15.07.23 18:04:45) 
hiç düşünmeden itiraz edin. size tebliğden itibaren 7 gün içinde tebligatta yazılı icra dairesine giderek borca, faize ve yetkiye itiraz ediyorum böyle bir borcum yoktur diyeceksiniz.


  • lamentoftheperishingroses  (16.07.23 19:29:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.