[]

ps5 mi xbox series x mi? neden?

oglana dogumgunu hediyesi bir tanesini alacam, senelerdir kivraniyor.artik kacis yok.

benim oyunlarla iliskim 15 sene once koptu ki ps dunyasini hic sevemedim.
birkac karsilastirma videosu izledim, iyice kafam karisti.

xbox'in fiyati $650 ve istedigi bir oyunla beraber geliyor. Oyunun degeri $100 civari. ps5'da oyun falan yok, fiyati $700. yani arada $150 civari bir fark var.

xbox alirsak, oyun secenegi az mi? kalitesi dusuk mu? bilgisi olan cevap verirse sevinirim, tsk..

 
İkisine de sahip olan biri olarak şu anki denklemde ps5 açık ara önde diyebilirim.
Xbox'un en büyük avantajı gamepass idi artık o fark da kapandı. İki konsolumdan birini satacak olsam xbox'u satarım. Sırf yakında bir kaç tane exlusive gelecek ve activision microsofta geçerse diye tutmaya devam ediyorum.

  • denizgonen  (14.07.23 20:00:52) 
bence yaşa göre değişir de ilk olarak,

ben kendimce net olarak ps5 derim. dualsense'in yeni titreşim motoru ve adaptive trigger'ları yeter. üstelik ps plus da 460tl, türkiye'deyseniz tabii. ps plus la neredeyse tüm ps külliyatını oynayabilirsiniz.
  • substituent  (14.07.23 20:02:39) 
Kesinlikle Xbox.

Aslinda ben olsam ikisini de alirdim.
  • Avoiding The Puddle  (14.07.23 22:10:47) 
@ ATP

ikisini de alamam.
neden x-box?
  • cooperr  (14.07.23 22:14:04) 
@denizgonen +1

ps5 ve xbox'i oyun kütüphaneleri ve bu kütüphanenin etkileyiciliği konusunda kıyaslarsak p5 önde zaten en önemli kriter bu bence. dualsense de büyük bir fark gerçekçiliği çok iyi hissediyorsun elde ama çocuk için ne kadar geçerli olur bilemem. yani xbox'in şu kısmı önde diyen birisi çıkmaz heralde dese de diyebileceği controlleri daha ergonomik vs. der subjektif şeyler. işte bir gamepass'i var denildiği gibi ama nedense millet ps plus'i görmezden geliyor.

eğer oyunlara harcanacak para mevzu değil ikisinden de tam verim alınacak deniyorsa kesinlikle ps 5. biraz fiyat performans olsun derseniz ikisi arasında fark yok bence, keyfinize kalmış.
  • gule gule  (14.07.23 22:32:49 ~ 22:33:16) 
PS5 derim. Daha iyi oyunlar var. Ps+ üyeliği bence gamepass'den daha iyi (pc gamepass üyeliğim var ama ps+ i daha çok kullaniyorum). Dualsense güzel bir teknoloji.


  • chavezding  (15.07.23 09:10:34) 
Xbox gamepass olayi fakir sevindirirdi ama simdi ps plus da ayni seyi yapti. Hele bir de yurt disindaysaniz, 2. El disk piyasasi cilgin ucuz ve ps5 daha yaygin oldugu icin, 2. El ucuza oyun alabilirsiniz ayni zamanda.

Ha bu sebepler olmasa bile ps5 derim ben
  • floydian  (15.07.23 18:24:50) 
eyw PS5 alacaz gibi o zaman.
yine zarara soktunuz :)

  • cooperr  (15.07.23 19:51:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.