[]

Iphone - indirilip silinen bazı uygulamalar

Bir şey için app store'da satın alma geçmişine bakarken yakın bir tarih aralığında bir grup uygulamanın indirilmiş (ve silinmiş) olduğunu gördük ama telefon sahibi bu uygulamaları indirdiğini şiddetle reddediyor. Ios ele geçirilmeye karşı oldukça güvenli diye biliriz ya, ne kadar öyle? Başka biri bu kişinin şifresini kırıp başka bi cihazda bu uygulamaları indirmiş olabilir mi? Uygulamaların hangi cihazdan indirildiği, ne kadar kullanılıp ne zaman silindiği gibi bilgilere de erişemedim.
İki gündür uyuyamadığım bir konu, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



 
Zor bir olasılık. Sanırım dating app'lerden bahsediyorsunuz. Eğer çocuğu varsa o indirip silmiş olabilir. Sosyal çevresine göre arkadaşları yapmış olabilir vs. Ama dışardan hackleyip neden uygulama indirsinler ki? Hadi indirdiler, neden silsinler? Bir amacı olması gerek bunun, buna mantıklı sebep bulmakta zorlandım ben. Böyle bir şey olsa reklam uygulamaları falan yüklenir en fazla ama anladığım kadarıyla siz yakın çevresinden biri bunu yapmış olabilir mi diye düşünüyorsunuz, bu daha da güç bir ihtimal.


  • akhenaten  (14.07.23 07:57:57 ~ 10:37:45) 
şimdi siz söyleyince baktım, benim 2008 senesinde indirmiş olduğum uygulamalar bile gözüküyor.
başka birinin indirmiş olabileceğini düşünmüyorum ben de. bu zamana kadar kimse şifremi de kırmadı.
ayrıca o geçmiş kısmında uygulamayı sola çekince "gizle" diye diye bir seçenek de çıkıyor.

gizlice indiren, çok korkan telaşlanan biri burdan gizlemeyi de yapardı, geçmişi de silerdi. çok önemsediğini düşünmüyorum o nedenle, en fazla merak edip indirmiş sonra silmiştir.
  • artci sarsinti  (14.07.23 09:56:22) 
olamaz. indirip sildigin uygulamalar orada gorunur. hesap hackleyip uygulama indirmenin hicbir numarasi yok ki...

belki baska birinin telefonunda girmistir hesabini (parali bir uygulamayi indirmek icin) sonra cikmayi unutmustur, telefonun sahibi de baska uygulamalar indirmeye devam etmistir filan... ama bu da epey zorlama yani.
  • supergirl  (15.07.23 15:36:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.