[]

galatasaray yeni sezon forması niye eksik?

gs store'daki forma
www.gsstore.org

neden sponsor vs hiçbir şey yok? geçen sezonun formasında sponsor vardı. bu sezonki sponsorlar da belli oldu halbuki. böyle çok tişört gibi. düzelecek mi yoksa bütün sezon formalar böyle mi satılacak?

 
bir sonraki sezon formaları 6 ay önceden hazırlanır. eğer gelecek sezonun sponsoru belli değilse, o formalar sponsorsuz üretilir. galatasaray'ın gögüs sponsoru sixt'ti ama sözleşmesi bitiyordu. gelecek sezonun sponsoru belli olmadığı için öyle üretilmiş. sixt sponsorluğa uzattı. yakında store'larda sponsorlu formalar satılmaya başlanır.

eskiden bu ne ya her yerde marka adı yazıyor market gibi. şu formaları sponsorsuz üretin kardeşim diyen çok insan vardı. ülker yazısını ütüyle sökmeye calısanlar vs.

şimdi insanlar dümdüz güzelim formayı beğenmiyor. git store'a reklam baskısı isim baskısı yapın de yaparlar. sixt tunç holding vs markasını tanıtırsın işte.
  • koela  (14.07.23 09:43:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.