[]

Seyahat için nasıl bir sırt çantası işimi görür?

7 günlük bir seyahat için şöyle bir çanta işimi görür mü?

www.decathlon.com.tr

Bu gezi esnasında pek şehirden ayrılmayacağım sürekli şehir merkezlerinde olacağım. Gerekli kıyafetler haricinde bir terlik, hijyen malzemeleri, su için termos, birkaç ilaç, +1 ayakkabı olacak. Aklıma gelenler bunlar.

50 litre iyi gibi ama bu fonksiyonel bir çanta ve anlamıyorum pek bu işlerden hani benim yapmayı planladığım iş için uygun olmayabilir. Farklı bir tarz mı önerirsiniz?

Teşekkürler şimdiden

 
hocam bir kabin boy tekerlekli çanta al, bir de dışarı çıkarken içine termos güneş kremi yedek tişört gözlük gibi malzemeleri koymak için 20 litrelik bir sırt çantası al bence

otel ya da ev gibi konaklama yerin olacağını düşünüyorum, her şeyi her an böyle sırtında taşımak ölüm olur gezide

Sırt çantası 20 litre kabin boy valiz 35-36 litre toplamda 55 litre kapasiten olur
  • freebird5406_2  (13.07.23 19:49:08 ~ 20:35:41) 
7 gün tek bir yerde kalmayacağım genelde şehir başına bir gün en fazla bazılarında 2 gün kalacağım. Kalacak yer spontane olacak, bu yüzden tek çanta ihtiyacım var.


  • not sure if serious  (13.07.23 20:49:25) 
Benzer koşullarda 40 litrelik bir çanta işimi görüyor, sadece bir kere çamaşır yıkayacak şekilde plan yapıyorum bazen. hiç yıkanmayacaksa 50 lt de iş görür diye düşünüyorum. ama çanta dağıldıkça, eşyalar kirlendikçe yer çok daha verimsiz bir hal alıyor. ona dikkat etmek lazım ve o yüzden terlik ve hijyen malzemelerini olabildiğince az hacimli ürünlerden tercih edin.


  • matlii  (13.07.23 21:59:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.