[]

Bilgisayarla aramız biraz bozuk

Merhabalar,

hiçbirşeyden anlamadığım gibi bilgisayardan da anlamıyorum: klasik.

Şimdi benim 2 tane problemim var; çözmeme yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- ekşisözlüğün mobil uygulamasını bilgisayarımdan(pc) açmak istiyorum ama, aracı uygulamanın şifremi çalmasından çekiniyorum.(evet fbi benim de peşimde) bunun için ne yapmam gerekiyor hangi programı önerirsiniz ?

2- Toshiba satellite L50-B modelini kullanıyorum. Malum bilgisayar eskidi; dota2 v.s oynarken donuyor. Bi' formatlayayım diyorum ama yapamadım. izlediğim adımlar.
i) rüfus indirdim
ii) windows 7 indirdim(bilgisayarın hali hazırdaki işletim sistemi windows 10 64x home single)
iii) sonra kingstonun parlak usbsine(dtse9 modeli) rüfus yardımıyla windows 7'yi yükledim
iiiii) bios'tan 1. boot edilecek aygıtı da usb yaptım. hatta garanti olsun diye hdd'yi sonuncuya aldım(evet cahillik bir bilmeceyse cevabı benim)

ama bir türlü usb'den boot etmiyor, normal windows başlatıyor her seferinde.

bilgisayarım diyor ki bu mal yine birşeyleri yanlış yaptı, makineyi bozmasın bari diyerek normal windowsu açıyor. "al lan al bunda oyna dota2'yi filan" diyor.

3) bilgisyara format attıktan sonra p6, autocad v.s kurmam gerekiyor -aranızda p6 bilen var mı ya; çalıştırsın beni hayra girer- onları da kurabileceğim web sayfaları biliyorsanız sevinirim.

tanrı hepimizin yardımcısı olsun. teşekkürler.

 
1 - rahat ol . Uygulama yerine siteyi kullansanız bile tarayıcılar da bizden habersiz çok şeyi alıyorlar zaten. Yapay zekanın gelişmesi bizden sanal dünyaya gidenlerle ilgili .

2 - açılışı flash bellek olarak ayarladıktan sonra açılışta ekranı takip edin ve siyah ekranda bir tuşa basın dediği an hızlıca bir tuşa basın ki USB den kurulum ekranına geçsin.
3 - p6 ve AutoCAD için
Sisteminizin işletim sistemine ve ram uygun versiyonlarını kurunuz.
son versiyonları her zaman sistemi daha çok yorar ve yer kaplar.
  • diyecevaplandı  (12.07.23 16:07:49) 
Win7 kurmayın. Microsoft desteği çekti. Güvenlik açıkları oluşmuştur.


  • vss  (12.07.23 17:07:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.