[]

Akciğer hastası için anne sütü

kuzenim 35 yaşında. akciğer kanseri teşhisi konuldu ve 3. evrede. maalesef kemik ve pankreasına da sıçradı. şu an kemoterapiye başladı ve küba’da tedaviyi zorluyoruz ama bir yandan da burada ilerleyen süreçte anne sütünün bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği ve kemoterapinin yan etkilerini büyük oranda azalttığı için hastanın anne sütü tüketmesi gerekiyor. bu şekilde atlatan hastalar olmuş. rica etsem etrafınızda yeni doğum yapmış ya da hala emzirmeye devam eden annelerle bu duyurumu paylaşabilir misiniz? herhangi bir kronik hastalığının olmaması ve sigara kullanmaması gerekiyor. Yardımcı olabilecek anneler, kuzenim için sütünü sağıp buzluğa atabilirse biz bir şekilde gelir ondan alırız. İstanbul’da yaşıyoruz. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günlerimiz olsun.




 
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. 9 aylık bebeğim var ve emziriyorum, ancak sütüm epey azaldı. Yani çok veremeyebilirim ama denemek isterim en azından. İsterseniz ben bir hafta ekstra sağmaya çalışayım, çıkan miktarı size yazayım. Ona göre haberleşelim.


  • fotrsapka  (12.07.23 11:42:04) 
Allah sizden razı olsun. Çok çaresiz zamanınımızda geldi mesajınız. Çok ama çok çok çok teşekkürler.


  • mysteronss  (12.07.23 13:22:48) 
mutlaka haberiniz vardır ama yazmadan geçemedim, immunoterapi tedavisi için gerekli tetkikler yapıldı mı biyopsi ile alınan parça üzerinde? belki uygun bir ilaç çıkarsa iyi gelebilir, toparlayabilir hastayı. şu an 4. evre gibi görünüyor bu arada...


  • anna sun  (12.07.23 21:56:27) 
Anne sütünü her zaman bulamayabilirsiniz ama anne sütüne en yakın keçi sütü ve eşek sütü.


  • Barbaros59  (12.07.23 22:55:30) 
Mesajlarınıza bakabilir misiniz?


  • fotrsapka  (24.07.23 20:05:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.