[]

Streching - esnetme gerdirme

Merhaba,
Bel fıtığından mütevellit bir dönem bel hareketleri ( fizik tedavi hareketleri ) yaptım .
Sonra sardı tam vücut esnetme falan arada yapıyordum uyku kalitem bile artıyordu.
Fakat sözlükte mi okudum bilmiyorum ama bu hareketlerin hiç faydası olmadığına dair bişeyler okudum, tüm büyü bozuldu .
Şimdi hafif boyun ağrısı , abi harekete bağlı başdönmesi falan olduğu için bunları tekrar yapmak istiyorum .
Boşuna mı sizce ?

 
Yapınca iyi gelmiş işte
Boşuna değil demek ki

  • kisa  (11.07.23 22:41:41) 
Yogaya doğru da bir yönel sen.
Youtube'da Çetin Çetintaş'ın videolarını izleyip uygulamaya en baştan başla.
Pamuk gibi olursun.
Ne ağrı, ne sızı.
  • Mirket  (11.07.23 22:59:37) 
Boşuna olur mu ya,
Masajın faydalarını, meditasyonun faydalarını falan silip attın şimdi sen.

  • zimbirik  (12.07.23 00:04:03) 
aletli pilates çok iyi geldi, hiç tutulmadım yaptığım aylar boyunca. esneme zaten gözle fark edilebiliyor, uzanamadığım hareketleri yapabilmeye başladım vs. esnemenin faydasını şahsen gördüm, siz de görmüşsünüz :)

bu arada kasları güçlendirip bele binen yükü azaltmak gerek. ama long term bir iş tabi. yüzmek de iyi geliyor.
  • wct3 org  (12.07.23 00:06:22) 
kesinlikle bir uzman eşliğinde bel fıtığı için yapılmasından emin olduğunuz egzersizl hareketlerine devam edin, benim annemin de bel fıtığı var ve önce egzersizlerle başladı ardından aletli pilatese yazıldı( eğer bunu düşünürseniz tabi rahatsızlığınızı mutlaka belirtin ona uygun bazı hareketler konusunda yönlendiriyor veya bazı egzersizleri yaptırmıyorlar.) ama şu an çok daha iyi durumda, genel anlamda da kasları güçlendiği için de daha rahat.


  • crackcodemood  (12.07.23 22:00:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.