[]

fransa schengen vizesi ile italya'ya gitmek

merhaba arkadaşlar,

45 günlük multi fransa vizem var. planım aslında italya'ya gitmek ama italya'da randevu bulamadığımdan fransa'da randevu bulup vizeyi fransa'dan aldım. ilk girişi italya'dan yapabilmem mümkün mü yoksa illa fransa'dan mı italya'ya geçmem lazım?

Diğer bir sorum ise şu; 45 gün içinde istanbul'a gelmem gerekiyor. İstanbul'a gelip daha sonrasında tekrar italya'ya gideceğim. Multi schengenlerde her defasında girişi fransa'dan mı yapmam lazım?

 
Birinci soru: İlkini Fransa'ya yapmak daha iyi olur. Genelde geri yollamıyorlar ama bir sonraki vizede sorun çıktığını biliyorum.

İkinci soru: İlki alınan ülkeden olsun yeter, geri kalanı her yerden yapılabilir.
  • d max  (11.07.23 17:20:42) 
gitme kısmında sorun olmaz ama vize alınan yere giriş yapmayıp başka ülkeye gitmek tekrar vize olaylarında büyük dert. hiç o tarz bir şeye girmeyin derim.
diğer konuda da sonraki girişlerin her seferinde illa fransa olmak zorunda değil

  • chanandler bong  (11.07.23 17:21:30) 
Bir dahakine fransa aldiginizda hic fransa'ya girmediginiz gozukurse sıkıntı olabilir evet.


  • logisticsmanager  (11.07.23 18:40:51) 
kapıdan almama ihtimali var. ben isveçten almıştım, ilk girişi hollanda'ya yapacaktım ama kapıdan ret yiyip TR'ye gönderildim.
tek sebebi ilk girişi vize aldığın ülkeden yapmalısın dendi. vize iptaline kadar gidebilir konu ki bir daha vize alman da çok sorun olur sonrasında.

  • sirkelimon  (12.07.23 07:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.