[]

Gucci.com'dan alışveriş

Eşime aşağıdaki kemerden almak istiyorum doğum günü hediyesi olarak fakat ürün Türkiye'de yok.

www.gucci.com

Daha önce hiç yurt dışından alışveriş yapmadım, bu miktarda alışveriş hiç hiç yapmadım. :)

Ben bunu siteden alsam sorunsuz bir şekilde gümrükten geçip gelir mi? Kargocular çalar mı? Ya o sırada evde olmazsam vs. bir türlü içim rahat etmedi. Bu arada TR'deki Gucci mağazaları da bizim adımıza getiremiyor ürünü.

Daha önce bu şekilde bir alışveriş deneyimleyen oldu mu?

 
ben victoria secret'tan gecelik getirtmiştim.
çalınma durumu yaşamadım. zaten teslim edilmezse tekrar gönderirler. + olarak %20 vergi ödeyeceksin gümrük için yani 2binr küsür tl çıkıyor. bazen gümrük memurları yanlış hesap yapıp daha fahiş fiyat uyguluyor ve buna itiraz edeceğin bir kanal yok.
+ olarak yurt dışından aldığın ürünü iade edemiyorsun bunu bilerek al.
  • neira  (11.07.23 14:12:16) 
Sadece %20 değil, 150 Euro’yu aştığı için çok daha fazla vergi çıkar, belki ürünün fiyatını bile geçebilir bilemiyorum, ayrıca gümrükçü tutmanız gerekir. Milyon euro’luk konteyner dolusu mal ithal etmekle aynı prosedüre tabi bir ürün fiyatından dolayı, o yüzden hiç bulaşmayın.


  • orient blue  (11.07.23 14:38:42) 
@neira @orient blue

Sipariş vermeme ramak kalmıştı, ne olur ne olmaz bir sorayım demiştim. Başka bir şey alacağım artık, çook teşekkürler
  • jacque  (11.07.23 14:55:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.