[]

Fifa 23 spikerin kullandığı laflar

Fifa 23'te spikerin kullandığı cümlelerin bir listesi var mı?

Böyle bir liste yoksa bile korner atılırken "huukenıpakıc" gibi bir şey diyor. Kesinlikle anlamıyorum veya bir şeye benzetemiyorum bu lafı.

Ne diyor?

edit: şurada duyabilirsiniz: youtu.be

 
"Who would expect this?" gibi birşey diyordu sanırım.


  • nerobianco  (10.07.23 19:24:41) 
sesi kaydedip paylaşırsan daha kolay bulunur sanki.


  • bohr atom modeli  (10.07.23 22:48:48) 
Her sefer söylemiyor ki, söyleyeceği zamanı denk getirip kaydetmek epey zor. Ama deneyeceğim.


  • kibritsuyu  (10.07.23 22:50:17) 
bakınız şurada diyor: youtu.be


  • kibritsuyu  (10.07.23 23:34:38) 
"oh can they peck out?" diye anladım. peck out söküp alma, rakipten çıkarma diye bir anlam taşıyor olabilir.


  • bohr atom modeli  (11.07.23 00:17:46) 
"Who can they pick out?" diyor bence. Köşe vuruşunu kalabalığın ortasına açınca "açılan orta kimi bulacak/ortayı açan ceza sahasında kimi bulacak?" gibi bir anlam.


  • nawar  (11.07.23 03:03:52) 
nawar +1
cevabı görmeden ben de böyle anladım. Sonra baktım nawar yazmış.

  • burfak  (11.07.23 09:52:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.