[]

saçma sapan numaralar sizi de arıyor mu?

whatsapp'tan +91'li numara 2 defa aradı. öncesinde de +1(734) ve +1(743)lü numaralar whatsapptan merhaba yazmıştı. görüldüye bile çevirmeden engelliyorum.

bizim kişisel bilgileri yine satmışlar


 
evet dün de beni aradılar. engelle geç. yine bilgiler sızdı diyolardı 2 hafta önce ondan sanırım


  • nolmus yani  (10.07.23 17:45:59) 
evet 3 kere arandım. birinde hande erçel'in fotosu vardı:)


  • nothing in my way  (10.07.23 18:18:26) 
Evet arıyorlar son günlerde Neyse ki telefon spam uyarısı veriyor.

Bizim bilgileri satmaktan çok bir çok sitenşn hacklenmesi ve veritabanlarının paylaşımı söz konusu yabancı sitelerde.
  • diyecevaplandı  (10.07.23 18:33:32) 
Yurtdışından sizi arayacak mesaj atacak bir eşiniz dostunuz yoksa %99.99 dolandırıcı herkesi arıyorlar herkese whatsappdan mesaj atıyorlar dikkate almayın engelleyin geçin.


  • solo  (10.07.23 23:00:58) 
Evet, geçenlerde tırsıp duyurusunu açmıştım hatta. Sonra gördüm ki bu aralar herkese olan bi şeymiş.

Arıyorlar, msj atıyorlar falan engelleyip geçiyorum.
  • invictae  (10.07.23 23:49:20) 
Çaldırıp kapatıyorlar. Whatsapptan yazıyorlar. "Xx firmasının işe alım müdürüyüm" şeklinde link vererek whatsappta yazıyorlar. Hepsini spam yapıp engelliyorum ama numaralar kapanmamış.


  • sevilen progressive türkücü  (10.07.23 23:58:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.