[]

Duyurunun puzzle (yapboz) sevdalıları

Art Puzzle nasıldır kalite olarak? Atina Okulu resminin puzzle'ı Clementoni'de 1000 parça ve stoklarda göremedim. Art Puzzle'da 2000 parça ve var görünüyor. Daha önce Clementoni'nin iki, Anatolia'nın bir puzzle'ını yaptım. Anatolia da fena değildi ama Clementoni'nin renkleri ve parça çeşitliliği daha iyi. Art puzzle da en azından Anatolia kalitesindeyse ilgimi çeken bir iki puzzle var orda.




 
200k parçadan fazla puzzle yapmış biri olarak kendi açımdan cevap verebilirim, bir kaç kalite sınıfına ayırabiliyoruz puzzle ları, örneğin educa ya da butik puzzle hizmeti veren gürbüz yayınevinin sınırlı sayıda yaptıkları puzzle lar en üst kalite diyebilirim,

ikinci sırada benim için clementoni art, anatolia, nova puzzle hatta ks gamesin diğer puzzları geliyor, bunlar arasında öyle aşırı büyük farklar yok, benim için fiyat performans açısından oldukça tatmin edici puzzle lar diyebilirim.

üçüncü sıraada ise gerek internette gerekse market zincirlerinde satılan bilinmedik markalara ait puzzlelar, bunlar arasında caretta, high quaility bilmem ne şeklinde markalar oluyor. bunlar da tamamen deneme yanılma yöntemi ve şansa bağlı, örneğin caretta yaptığım en kötü puzzlelardan biriyken, küçük kutularda high quality olarak a101de satılan puzzlelar inanılmaz güzel çıktı.

sonuç olarak ben olsam alırdım:D
  • hypathia  (10.07.23 17:30:21 ~ 17:30:39) 
Merhaba, ben Art 1 kere yaptım ve hiç hoşlanmadım şahsen :(


  • charbiel  (10.07.23 18:20:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.