[]

Emeklilik hk.

annem nisan ayında emekliliği geldi. (eyt değil, düz emeklilik) başvurdu, bugün 10 temmuz. hala dosyanız işleniyor diyor. bu işi hızlandıracak bir yol vs. yok mudur?

geçmişe dönük bile alsak maaşı para eriyip gidiyor her geçen gün. bu iş bu kadar uzun sürüyor mu? 1.5-2 ay diyorlardı normalde, 3. ay bitecek yakında.

yapabielceğimiz bir şey var mıdır?

 
eyt dosyaları, seçim süreci vb. derken süreç uzadı. sgk'da varsa üst düzey yönetici ya da akp'den tanıdık onlar hızlandırır.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (10.07.23 14:37:13) 
@duyulmasi,

yani hızlanmaz demektir malesef hahah :) tamamdır teşekkürler
  • tchuck  (10.07.23 14:42:12) 
ara ara bulunduğunuz sehirdeki dosyayı teslim ettiğiniz elemana sorun, son durumu ile ilgili bilgi verir.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (10.07.23 14:45:28) 
emeklilik durumunu dys ekranindan mi takip ediyorsunuz? orasi pek güncel olmuyor malum eyt başvuruları da olduğu için yoğunluk var.
e-devlet'e girip "emekli günlük ödeme sorgulama" ekranına girin ve adınıza ödeme var mı kontrol edin.
www.turkiye.gov.tr
eğer bu ekranda ödeme görüyorsanız başvuru sırasında belirttiğiniz banka şubesine gidin. adınıza ödemeyi alabilirsiniz. (ekranda görürseniz)
  • exlibris  (10.07.23 14:51:27 ~ 14:53:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.