[]

Standart harici ekmekler aşırı pahalı değil mi?

Düz beyaz ekmek harici bi ekmek aldım az önce, öyle çekirdekli zeytinli falan değil, sadece unu esmermiş, gramajı da fazla değil, 28 TL ödedim standart bir fırında...

Yani bu bana biraz abartı geldi, ekmek yav, "beyaz olmasın" dersen şaakk 30 kaat, 2 tane aldın 60 Lira. Vay be.

Siz ne kadara alıyorsunuz?

 
gramajı önemli. vakfıkebir ekmeği de 50 tl ama 1.5 kilo. bi de tam buğday unu daha pahalı.


  • jelly bear  (09.07.23 20:13:22) 
evet standart eklemklere göre daha pahalı. ben de 15-20 gün önce tam bugday somun ekmegi aldim fiyatini sormadan 48 lira odedim. daha once daha ucuza aldigim bir ekmekti. gramaji fazla ama ekmek sonucta. artisan ekmekler biraz pahali.


  • exlibris  (09.07.23 20:15:09) 
kilosu 45 lirası civarı.

evet pahalı.
  • gule gule  (09.07.23 20:18:25 ~ 20:21:20) 
Ayda yılda bir alıyorum onda da tam buğday, tam tahıl falan olmasına özen gösteriyorum. Baktım şimdi 40₺’ye dayanmış. Ben fırıncılara üzülüyorum sırf halkın çoğu günde iki üç ekmek yiyor diye abuk subuk baskılarla uğraşıyorlar.


  • ruhen hastayim ben  (09.07.23 20:30:36 ~ 20:31:00) 
Ben evde yapıyorum da, baya bi pahalıya maloluyor.
Onun için dışardaki fiyatları bilmesem de normaldir mutlaka diyebilirim.
Pofuduk ekmekle kıyaslamayın bence.
  • Mirket  (09.07.23 20:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.