[]

Kalın bacaklilar için pantalon

Şimdi spor yaptığım için masallahlik bacaklarim var. Pantalonlarin belleri rahatken, bolken bacaklardan sigmaz ya da tam olur.

Bu sebepten Pantalona para vermem. Ucuz alip iki yıl giyip atıyorum çünkü sürekli ayni yerden gidiyorlar.

Simdi ya gene aynisini yapacagim ya da varsa kaliteli bir şey alacağım.
Buna uyacak pantalon var mi (slim fit olmamali tabi) yoksa gene ucuz polo assn vs tarzi seylere mi gideyim?

 
Ağdan patlıyor sanırım. Benim de bacaklar spordan kalınlaşınca bacaklar birbirine sürtmekten birkaç ayda pantolonları patlattım. Buna dayanacak kot olduğunu sanmıyorum. Ben hiç yapmadım ama birisi eski duyurularda şunu önermişti. Daha pantolon hiç giyilmeden terzide ağına içten parça diktiriyorsun. Yıpransa da patlamıyor. Tabi dikiş izleri belli olmasın diye hep siyah pantolona yaptırıyormuş bunu


  • Unde bach canim  (08.07.23 19:28:52) 
Evet sürtünme ile gidiyor hep. O yüzden para yatiramiyorum hiç çünkü çok güzel pantalonlar o güzel atlara binip gidiyorlar hep.


  • logisticsmanager  (08.07.23 19:46:07) 
uniqlo yasadigin yerde varsa.


  • hot potato  (08.07.23 20:58:56 ~ 20:59:09) 
chino model bakın.


  • lamentoftheperishingroses  (08.07.23 22:28:59) 
@hot potato; abi uniqlo bana sanki tam cılız erkek markası gibi geliyor =d ondan hiç bakmadım.
@lamento; chinoda olmaz mi bu?

  • logisticsmanager  (08.07.23 23:17:51) 
chinoların yapışmayan, daha bol bir kesimi var, kumaş pantın pamuklusu gibi ondan dedim.


  • lamentoftheperishingroses  (17.07.23 23:12:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.