[]

Erkek klasik gömlek marka tavsiyesi

Merhaba herkese. Kendime epey bir gömlek almam lazım. Klasik tarz, düz renk, keten ve kanvas pantolonların üzerine giymelik gömlekler alacağım. Fiyat ve kalite açısından hangi markayı tavsiye edersiniz? D'S damat markasında istediğim tarzda gömlekler var ancak kalitesi nasıldır bilemedim. Ayda 2 defa falan giyerim bir gömleği. Az kullanarak uzun yıllar kullanmak tercihimdir genel olarak.




 
sirkeci gurun han'a git orada bir suru gomlekci var. spesifik isim soracak olursan mehmet amca var kimse sorsan gosterir. yazik gunah sirf markasi var diye bir gomlege cok para verilmez


  • nibba  (08.07.23 16:30:49) 
@Nibba

Teşekkürler. Hiç marka takıntım yok. Hatta logoyu görünür şekilde yapan markaları özellikle tercih etmem. Kalite ve rahatlık önemli benim için. Bu dediğiniz yerde gömlekleri deneme şansımız var değil mi, toptancı gibi olmasın da. Biraz farklı ve kilolu bir vücudum var, her kesim gömlek olmuyor üzerime maalesef.
  • marowak  (08.07.23 16:35:26) 
nibba+1

bunun dışında marka olacak diyorsanız bütçe orta durumdaysa dufy iyidir, yüksekse vakko tek geçerim.
  • gule gule  (08.07.23 16:35:51) 
diger dukkanlari tam hatirlayamadim ancak mehmet amca kendi deyimiyle yarim gomlek bile satar :)) tavsiye ederim


  • nibba  (08.07.23 16:42:38) 
ds damat fena değil. avva nın da kumaşları kalitesi iyi


  • mess  (08.07.23 17:56:59) 
marks and spencer. kumaş içeriğini kontrol ederek keten ve pamuklu alabilirsiniz.


  • anna sun  (08.07.23 18:32:13) 
brooks brothers


  • antikadimag  (08.07.23 19:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.