[]

Araç kiralamayla alakalı

İlk defa kiralamayı düşünüyorum. Yolcu360 sitesi nasıldır ? bir de 400 km toplam km sınırı diyorsa günlük kiralama bedeline yakıt dahil oluyor mu ? ayrıca aracı kiralarken dikkat edilmesi gerekilen noktalar nelerdir.Teşekkürler




 
yolcu360'ta kampanyalardan birini kullanabiliyorsaniz iyidir.
km siniri yakitla ilgili degil. vpn ile ingiltere'den baglanip kiralayinca genelde km siniri olmuyor.
duzgun firmalardan kiralamak sorunlari minimuma indirir. avis, budget, sixt benim onerebileceklerim. ama sehirden sehire durumlari degisebilir.
  • lemmiwinks  (07.07.23 15:53:34) 
Yolcu360’ı daha önce kullandım, problem yaşamadım.
Dolandırılmamaya dikkat edin, kesinlikle havale-eft vs. ile para göndermeyin. Kredi kartı dışında ödeme almıyor hiçbir araç kiralama firması. Ben budget ile dolandırılmıştım fake websitesi oluşturmuşlar.

Mümkünse app üzerinden yapın ki dolandırıcılık ihtimali azalsın.

Size ekstra sigorta paketleri sunacaktır, ben genelde gerek yok diyorum ama bilmediğiniz bir yoğunlukta çevrede vs. kullanacaksanız ekstra sigorta paketi yaptırmanız faydalı olabilir.

Aracı 2 farklı şoför kullanacaksa ekstra ücret istiyorlar ama bu da gereksiz bence, biz yaptırmamıştık iki ayrı kişi olarak kullandığımız halde.
  • megalomaniac  (07.07.23 16:00:43) 
Peki arkadaşlar aracı full depo aldıysak full depo teslim etmem mi gerekiyor ?


  • nivoandmira  (07.07.23 16:08:12) 
İlk kiralamanız olduğu için lemmiwinks'in saydığı firmalar ve Garenta'ya bakın. Hangisinde uygunsa onu alın derim.
Kilometre sınırını iyi okuyun, onu aşınca ödeyeceğiniz para az değil.
Yakıt dahil değil. Çoğu firma depoyu full dolu teslim ediyor, full dolu şekilde geri getirmenizi istiyor. Bazıları da depoyu çok az benzinle verip aynı şekilde istiyor.

Kiralarken size son aşamada yeniden soracaklar sigorta isteyip istemediğinizi, o anda şaşırmayın önceden karar verin.
%15-%20 daha ucuz olsun diye bilmediğiniz bir firmadan asla kiralama yapmayın.
Arabayı başka bir şoför daha kullanacaksa onun da kiralamaya gelmesi gerekir, ona ekstra ücret ödemek gerekir vs. bunlara dikkat edin.
Kredi kartı sahibi kiralayan kişi olmak zorunda sanırım.

Arabayı teslim alırken çiziklerine, göçüklerine dikkatlice bakın. Hatta hızlısından bir video çekin etrafında gezerek. Öyle şeyler varsa mutlaka yazdırın teslim alırken.

Yolcu360 aslında sadece arama motoru. Verdiği sonuçlarda adını bilmediğim ama büyük firmaya benzeyen firmalar var. Ben yine de onlardan kiralamazdım. Çünkü kiralık araba ile yapılacak bir kaza kötü bir şirketten alırsanız çok büyük paralara mal olabilir. Aman dikkat.
Kredi puanınıza bakacaklarını, ehliyet yaşınıza bakacaklarını da unutmayın.
  • michael_knight  (07.07.23 16:08:16) 
sonuçlarda greenmotion çıkarsa uzak durun.


  • scudman1  (07.07.23 16:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.