[]

Suriye'ye gir-çık yapmak avrupa vizesi konusunda sıkıntı çıkartır mı?

Telefon kaydı için bugün acilen bir yere girip çıkalım diyoruz.
En yakında da suriye var.

Zaten pasaportu gittik karkamıştan çıkarttık diken üstündeyim vize için takacaklar diye.

Şimdi bir de suriyeye gir çık yaparsak ilerisi için sıkıntı olur mu?

Fazladan 14 bin tl harç ödememek için bugün halletmemiz lazım nasıl yapalım?

 
bir sorun olacağını sanmıyorum.


  • ezkaza  (07.07.23 11:22:39) 
kimlikle giriş yapsanız olmaz mı ?


  • mutlu yillar sana  (07.07.23 11:31:20) 
@mutlu yillar sana, bilmiyorum ki o zaman cihaz pasaporta nasıl kaydedilecek onunla işlem yapılmaz ise :/


  • ananiyimioguz  (07.07.23 12:00:05) 
yani kurallar geregi yapmaz. ayrimcilik olur; ama tum vize sureci ulke ve kisilerin insiyatifi ile ilgili oldugu icin oyle bir ihtimal var. yani zaten turklere az vize veriyorlar bi de ustune suriye'ye girip cikmissin. tercihlerini etkileyebilir.


  • dokunmakalbime  (07.07.23 12:05:25) 
kimlikle Azerbaycan'dan gelen arkadaş kayıt yaptırdı bugün. kimlik ile de olabilir anladığım kadar.


  • meiyisi  (07.07.23 12:06:02) 
soruya soruyla cevap vermek gibi olacak ama suriye'ye karayoluyla giriş çıkış nasıl yapılıyor? karşı tarafta kim işlem yapıyor, öso falan mı?

kimlikle giriş çıkış yapınca da sorunsuz kayıt yapabilirsiniz ama kimlikle gidilebilen ülkeler listesinde suriye yok. mevcut durumda kimlikle giriş çıkış yapılabiliyorsa o zaman pasaportu hiç karıştırmadan kimlikle geçebilirsiniz. hatta sınır polisine söyleyip durumu anlatırsanız belki sadece tr'den çıkış ve tr'ye giriş işlemi yaptırıp suriye makamlarını hiç karıştırmamış olursunuz. böyle bir uygulama var mı bilmiyorum yalnız fikir yürüttüm sadece.
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (07.07.23 12:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.