[]

playstation 5 fifa 23 sorusu

daha önce konsol/bilgisayar oyunu tecrübem pek yok, o yüzden merak ediyorum.

fifa 23 takım kadroları ile ilgili güncelleme alacak mı? yani yeni transferler, takım değişiklikleri vs bir güncelleme ile oyuna işlenecek mi? mesela arda güler'i fenerbahçe'de değil de real madrid'de görecek miyiz?

yoksa bunun için fifa 24 çıkınca onu mu almak lazım?

 
23te güncellenmeyecek


  • birmilyonunvarmi  (07.07.23 11:49:43) 
yeni sezon için yapılan transferler fifa'da olmuyor.
sezon başı ve ortasındaki transferler genelde güncelleniyor ve ekleniyor.
hatta fut'ta, eski ve yeni takımdaki halleri bile olabiliyor kart olarak.

dolayısıyıla yeni oyuunu alacaksınız.
o oyunun adı da fifa 24 olmayacak, isim anlaşmaları bitti.

"Fifa: Ea Sports Fc" yeni oyunun ismi.

Fifa organizasyonu da 2025'te bir oyun yaptıracakmış yeni.
Ayrıca 2024'te yeni futbol oyunu "UFL" de geliyor.
  • la traviata  (07.07.23 13:23:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.