[]

Yetişkin olarak pişik olmak.

Pişik olmak normal şartlarda altında kısa vadede problem olmazdı kısa vadede bir çözüm bulurnurdu. ama gün itibariyle yurtdışında Belgrad'dayım. Tem enin değilim pişik olduğumdan ama tedbirlik davranmak istiyorum. Normal bir eczaneye gidip, bana bir pişik kremi versene desem ne olur?




 
Hiçbir şey olmaz, alabilirsiniz. Yakında eczane yoksa Lilly’ye de bakabilirsiniz. Ben 2-3 markanın kremini gördüm orada da.


  • irene  (06.07.23 23:49:01) 
Sana bir pişik kremi verir.


  • primetime  (07.07.23 00:07:34) 
pişik kremi alın kesinlikle. ek olarak herhangi bir duş jeli veya sabunla yıkanmayın, bir süre sadece su ile yıkanmanızı tavsiye ederim. bazılarının bölgeyi ekstra tahriş edebilme ihtmalleri var çünkü.

kalemegdan'da tuna nehrine karşı fotoğraf çekilmeyi unutmayın :)
ikindi vakti nehirin etrafındaki yeşilliklerden nehri saran bir sis/duman yayılır bunu da gözlemleyebilirsiniz. yine aynı yerde gün batımını da seyredebilirsiniz güzel olur.
  • ezkaza  (07.07.23 00:45:37 ~ 00:47:28) 
ben pi$ik isinin profesoruyum
denemedigim don kalmadi
boyle bir sey giyeceksin dostum:
imgur.com

ayrica pisik kremi bulamazsan nemlendirici de olur
  • nibba  (07.07.23 01:18:42) 
pişik konusuna hakim değilim ama marketlerdeki bebek pişik kremleri de işinize yarayabilir.


  • boyalı kuş  (07.07.23 12:54:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.