[]

ingilizce mülakatta neler soruluyor genellikle?

ilk defa ingilizce mülakat'a gireceğim. çin'li bir firmaymış ingilizceleri biraz tuhafmış benimde ingilizce başlancıç seviyesinin biraz ilerisi 15 yıldır ingilizce konuşmadım. sorulacak sorulara hazırlanmak istiyorum da genelde neler sorulur ingilizce görüşmede? ona göre cevapları kağıda yazıp okumayı planlıyoum.

görüşme online olacak.


 
Geçmiş olsun. Bu plan tutmaz. Özel ders alın.

Cevap. Her şey konuşulur.
  • dissendium  (06.07.23 19:48:38) 
Sektöre göre değişir ama genel olarak öncelikle kendinizden ve kariyer&eğitim geçmişinizden bahsetmenizi isterler. Sonra neden bu işi yapmak istiyorsunuz, bu işe uygun nitelikleriniz nelerdir gibi sorular gelir. Çin’de yaşamaya hevesli olup olmadığınızı, neden böyle bir tercih yaptığınızı sorgularlar. YouTube’da örnek sorular ve cevaplar var sektöre göre. Mesela satış pozisyonu için başvuruyorsanız “Sales job interview Q&A” gibi aramalar yapabilirsiniz.


  • sekizdokuzon  (06.07.23 19:55:12) 
hocam cevaplari kagida yazip okuma bence..
kirik dokuk de olsa cevap vermeye calismak cok daha iyi olur..

  • cooperr  (06.07.23 20:00:56) 
@dissendium adlı kişinin cevabını tiklememişsin ama dediği doğru. her şey konuşulur biz ya da buradakiler kim ne bilsin? ben 2 defa yabancı mülakata katıldım ikisi de yarım saatten uzun sürdü hepsinin ilk 3 dk'sı aynı kişisel sohbet muhabbet, sonra şirket + şirketin işleri + şirketin işleri ve benim geçmiş çalışmalar, yapabileceklerim vs vs konuştuk geçtik. şirket önemsemiyorsa dili ve kendi dilleri de zayıfsa problem olmaz zaten de karşıdakiler dil biliyorsa, rakibin çoksa sen de pek konuşamazsan direkt eler geçerler muhtemelen. cevapları kağıda yazmak gibi bir şey yok, sana soruları göndermedilerse soruyu nerden bileceksin? ben bir şirketle 15 dk sadece geçmişte yaptığım işi anlatınca bana oradan sordular bizim şirkette nasıl uygulayabiliriz olur mu faydası nedir maaliyeti nedir diye. tamamen teknik-sohbet havasında geçer


  • avatar is back  (06.07.23 20:39:23) 
ik cıyım, kağıttan okuma işi asla olmaz, bu bir sohbet, amaçlardan biri de zaten ne kadar ingilizce anladıgınızı ve konuşabildiğinize bakmak. dolayısıyla burda size 100 tane soru söylense ve siz 100 ü için de hazırlık yapsanız, hiç bahsi geçmeyen bir soru gelecektir mutlaka.


  • benaslinda  (06.07.23 21:09:41) 
kağıttan okumayla mümkün değil. kendin dene anlarsın bir seferden sonra


  • abi bi dizi buldum on numara  (06.07.23 22:26:35) 
ek olarak risk analizi yapabilir çinliler


  • necrondia  (06.07.23 22:29:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.