[]

uk vize başvurusunda binance hesabı gösterilebiliyor mu?

Merhaba,
Binance hesabı gösteriliyor mu? Evetse nasıl gösterilir? Türkiye'deki banka hesap dökümünü onaylı istiyorlar. Burda nasıl onaylı hesap dökümü alınabilir?



 
gösteremezsiniz.


  • orient blue  (06.07.23 11:56:34) 
önedit: student visa için kabul etmediğini açıkça yazmış şurada:
www.gov.uk:~:text=overdrafts-,bitcoin%20savings,-stocks%20and%20shares

sen koyarsın da dikkate alırlar mı bilmiyorum.

Kraken'in imzalı varlık özeti verdiğini biliyorum mesela. Böyle Abd veya UK temelli kraken, coinbase vb. yere usdt yatırıp onu göstermek daha iyi olabilir. Coinleri anlamazlar bence. Binance mektup vs. veriyor mu bilmiyorum.

edit: yani gerekli miktar banka hesabınızda kesin olsun, üstüne daha var diye bu eklenecekse anca öyle.
  • nhk ni youkosu  (06.07.23 11:57:17 ~ 12:14:14) 
teminat olarak oradaki bir parayı gösteremezsiniz, artı yazayım derken negatif imaja da sebep olabilirsiniz. ama hesaplarından çıkan paranın çok büyük ve ciddi bir bölümü sürekli bitcoin'e gidiyorsa bunu başka borsalarda resmi belgelerini alarak sunabilirsin bu parayı biriktiriyorum şurada diye onun haricinde gereksiz aksiyon olur


  • avatar is back  (06.07.23 12:36:38) 
Peki tüm parayı Türkiye'deki banka hesabına atınca da dikkat çekmiş olmayacak mı?
Bunu en mantıklı nasıl yapabiliriz?

  • Bartebly  (06.07.23 13:22:31) 
parayı 1 ay önce atıp sonra tek aylık döküm koyabilirsin.(hareket görünmeyecek şekilde) Öğrencilik vb. durumlarda 28 gün diyor UK. (en temizi bu bence)

Turist vizesi için 3-6 aylık döküm veren var evet ama o zor işte bu tür durumlarda.

Ha acil başvuracağım parayı bankaya transfer edeceğim diyorsan kripto borsasından kendi hesabına çektiğini anlatan bir mektup/dilekçe yaz, o paranın kaynağını (maaş vs.) birikim olduğunu falan anlat(ya da gerçek neyse) başvuru formu sonunda da ek açıklama kısmı var oraya da yazılabilir. Bir şekilde açıklayıp ikna etmen lazım.
  • nhk ni youkosu  (06.07.23 13:33:18 ~ 13:34:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.