[]

kanyon avm civarında nerede ev tutmalı?

merhaba. kanyon avm civarında bir işe başlayacağım. mesai 22-23 gibi bittiği için 30dk+ bir mesafe olsun istemiyorum. 1+1 - eşyalı bir ev bakıyorum ve max limitim 17 bin civarında. gece o saatte toplu taşıma oluyor mu, ne sıklıkla oluyor emin olamadığım için yürüme mesafesinde olan ortabayır mahallesi'ne baktım. ama orası da ciddi manada uçuk. ulaşımı kolay, fiyatları dehşet uçuk olmayan bir yer var mı bildiğiniz?




 
gülbağa bakabilirsiniz, isterseniz yokuş yürürsünüz isterseniz mecidiyeköye otobüsle geçer ordan yürürsünüz, toplu taşıma var hep.


  • benaslinda  (05.07.23 23:26:32) 
Gültepe - Çeliktepe - Emniyet Evleri


  • irene  (05.07.23 23:30:39) 
Üsküdarda iskeleye yakın bölgelere bakabilirsin. Kanyon civarı bölgelerden daha iyidir. Üsküdardan beşiktaşa vapurla 5dk. Beşiktaştan dakika başı levente otobüs var ortalama 12dk sürüyor. Ben kanyon civarında çalışan biri olarak dediğim bölgede yaşıyorum ve mutluyum.


  • asap raki  (05.07.23 23:59:52) 
@asap raki, teşekkürler. gece ulaşım o bölgeye nasıl oluyor bir fikrin var mı? mesaim çok geç bittiği için o konu kaygılandırıyor. vapur yoktur sanıyorum. metrobüs, metro oluyor mu?


  • asırlardır yandaş bir süredir çağdaş  (06.07.23 00:09:27) 
Vapur gece 1e kadar var. 5 dakikada bir hareket ediyor karşılıklı. Leventten beşiktaşa otobüs ya da dolmuş dk başı var zaten.


  • asap raki  (06.07.23 00:28:13) 
bir arkadaşım Kağıthane Nef03'te oturuyor ulaşım rahat ama kiralar ne durumda bilmiyorum.


  • nhk ni youkosu  (06.07.23 12:33:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.