[]

Açık tenli erkeğe ne renk mayo

Cildimin doğal tonu beyaz ama deniz kum güneş modunda azıcık yanınca koyu hale geliyor. Esmer olmuyorum, buğday mı denir ne denir onu da bilemedim.
Turuncudur yeşildir bunlar sanki esmer, yanmış kavrulmuş tene daha çok uyuyor gibi geliyor. Özünde beyaz ama kolay birkaç ton koyulaşan biri olarak hangi renk mayo uygun gelir?
Koyu yeşil, lacivert uyar mı?


 
modele gore degisir bence. speedo dedigimiz slip don tarzi bir sey mi dusunuyoruz, yoksa trunk falan mi? yoksa sorfcu sortu mu? elde etmeye calistigimiz vibe ne? normalde siyah der gecerim de soru sorulduguna gore bir stil arayisi var.

edit: blog.arenaswim.com
  • hot potato  (05.07.23 23:20:49 ~ 23:22:40) 
Koyu yeşil (zümrüt mesela) lacivert, gümüş rengi aksesuar.


  • Amaranta ursula  (05.07.23 23:21:22) 
@hot potato, dizüstü şort mayodan bahsediyorum. Stil arayışından ziyade, bir renk görüp beğeniyorum ama direkt tenle kontrast yapacağı için nasıl durur üstümde tahayyül edemiyorum. Günlük giyimde renk kombini ya da ton sür ton yapmak kolay ama tek parça ve 2 değişken için kafamda bişi oturamıyorum. Uyumsuz ya da keko duracak bir renk olmasın yeter aslında.


  • Bruce  (05.07.23 23:25:27) 
Ten rengi beyaz olan eşim zümrüt yeşili, gül kurusu, sapsarı desenli ve siyah mayolar giyiyor. Hepsi cok yakisiyor.


  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (06.07.23 01:32:29) 
pembe


  • banach  (06.07.23 02:32:08) 
Cilt tonundan ziyade cilt alt tonu diye bir kavram var. Kıyafet renkleri daha çok bununla ilişkili, cidden çok fark ediyor.

Cilt alt tonunuzu öğrenin, internette nasıl tespit edebileceğinizle ilgili birçok yer var kolay zaten. Ondan sonra bir renk bulursunuz rahatça.
  • akhenaten  (06.07.23 10:09:32 ~ 10:15:06) 
mavi ve lacivert diyorum


  • anna sun  (06.07.23 14:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.