[]

Bodrum Bir Haftalık Park Edecek Yer

Merhaba,

Bodrum Merkez'de arabamızı 1 hafta bırakacak bir yere ihtiyacımız var. Özel otoparklar muhtemelen çok pahalıdır, belediye otoparkı kullanılabiliyor mu bu şekilde ve ücreti nedir? Ya da sokak aralarında park edilmesi yasak olmayan bölgelerde örneğin park edecek yer bulabilir miyiz Temmuz sonu - Ağustos başında ve güvenli olur mu?

Teşekkürler.

 
geçen hafta kos'a gitmeden önce bir hafta arabayı bıraktım ara sokaklardan birine. otoparklar günlük 150-250tl arası değişiyor. port'a yakın sokaklar ve goo.gl deniz kenarı şu cadde üzeri bence sorunsuz.


  • scudman1  (05.07.23 16:18:27) 
Teşekkürler, biz de Kos’a geçeceğiz, gemiler kaleden değil, bu yolladığınız taraftakş port’tan kalkıyor o zaman herhalde. Bilet satış ofisleri hep kalenin oradaydı ve oradan kalkıyor diye düşünüyordum, henüz kontrol etmemiştim.


  • bi mekan  (05.07.23 17:02:06) 
iki taraftan da kalıyor gemi. firmaya ve saatine göre değişiyor. bilette yazması gerekir.

birde liman ücreti alıyorlar check in sırasında. bodrum'da 3,5euro kos'tan dönüşte 5euro kişi başı. kos varış ve dönüşü liman kalabalık oluyor hazırlıklı olun çünkü gölge yok ve sıcak. sky marine ferries ile gittik biz. hem gidiş hem dönüşte rötar yaptı.
  • scudman1  (05.07.23 17:23:51) 
Hayda, onlar nereden çıktı, bu ücretler bilete yedirilir normalde, çok ilginç. Bizimki kaleden kalkıyor o zaman muhtemelen, ben de genel bir değişiklik sandım, biz dentur’la gidiyoruz, onu hep kaleden çıkarken görüyordum eskiden. Ada girişlerinden genel olarak hazırlıklıyım sıcak ve güneşe, hiçbir gümrük iyi değil bu açıdan gördüğüm maalesef. Teşekkürler.


  • bi mekan  (05.07.23 17:46:12) 
biz sky marine'le gittik. belki dentur'da yoktur. euro veya tl karşılığı nakit alıyorlar kart geçmiyor.


  • scudman1  (05.07.23 18:16:39) 
Merkezde cuma günü kurulan pazarın altı belediyenin otoparkı oraya bırakabilirsiniz.

Ayrıca Ziraat Bankasının hemen yanında da bir tane belediyenin otoparkı var.

Ücreti daha uygun olacaktır.
  • kaiserr76  (05.07.23 19:25:35) 
Dentur' la gittim geçen hafta. Kaleden kalktı ve liman vergisi yoktu. Git gel 36 euro. Farklı siteden alanlardan vergi aldılar.


  • Mistyimage  (05.07.23 21:33:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.