[]

apt. asansör kapısı yanına daire no - aidat ödeme tablosu eklemek suç mu?

arkadaşlar apartman girişine böyle bir çizelge ekledim.
çizelgede hangi daire numarasının hangi ay aidatlarını ödediğini yazdım.

bir kiracı arayıp böyle yapamayacağımı, insanları ifşa ettiğimi, beni insanların dava etme hakkı olduğunu ve davalık olursam davayı kaybedeceğimi falan söyledi birsürü şey dedi.

doğru mudur? çoğu kişi aidat ödemiyor ve çoğu da hangi ayları ödediğini - ödemediğini bilmiyor. bu yüzden tablo hazırladım ama suç mudur?

 
  • solo  (05.07.23 10:01:22) 
evet keşke arasydım sormadan önce. suçmuş kısaca..


  • aloneinthedark  (05.07.23 10:03:35) 
hangi sitede oturduysam hep asıldı, gittiğim evlerinde bilgilendirme panolarında olan bişey dava etsin dava parasıda aidatlardan(yönetimi dava ettiği için) ödenicek sonuç olarak.
sizde şunu yollayın;
Bu durumda kira veya aidat borcunun sözleşmeye göre kararlaştırılan zamanda ödemeyen kiracı aleyhine kiraya veren konut sahibi kiracıya 30 gün ödeme süreli bir ihtarname gönderecektir. İhtarnamenin kiracıya tebliğinden itibaren kiracı borcunu 30 gün içinde ödemezse kiraya veren kiracıyı tahliye edebilecektir.
  • eja  (05.07.23 10:38:31 ~ 10:39:39) 
ahah suç muymuş bu, bizim apartmanda var ve bence güzel bir şey boşluk kalınca hatırlayıp ödüyorsun veya millet ödemek zorunda hissediyor. (ki bizimki gibi merkezi ısıtmalı apartmanlarda çok önemli bence)

Fakat isim yazmayın, daire 1 daire 2 şeklinde yazın.
  • nhk ni youkosu  (05.07.23 10:53:58 ~ 10:54:57) 
Bizim apartmanda ve girdiğim çoğu apartmanda asılı


  • mirty  (05.07.23 10:56:55) 
kişisel bilgiler paylaşılmamalı. ancak yukarıda paylaşılan haberlerde ceza verildiğine dair bir ibare yok. ayrıca sen isim paylaşmamışsın. sadece daire no paylaşmışsın. kiracı da olabilir ev sahibi de olabilir.

o yüzden bundan sonra ödemeyeni icraya ver olsun bitsin
  • paintov  (05.07.23 13:04:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.