[]

şeyseller mi maldivler mi bali mi?

en az birinde bulunanlar yorum yaparsa sevinirim. balayı için en güzeli hangisidir sizce?




 
Hiçbirine gitmemekle birlikte balayınızın kuzey yarımkürede yaz aylarında olması muhtemel diye düşünüyorum. Bu lokasyonlar için mevsimsel açıdan en kötü dönem olabilir, öncelikle ona bakın eğer bakmadıysanız.


  • orient blue  (03.07.23 16:02:12) 
3'une de gittim. Her birinde en az 1 ay kaldim.

Maldivler, bence dalis ile ilgilenenler icin ya da dalis ogrenmek isteyenler icin harika bir yer. Kopek baliklari ile dalis yaptim Maldivlerde biraz korkutucuydu ama surekli hatirladigim bir tecrube oldu. Balayi icin Maldivlerdeki geceligi uc asagi 5 yukari $500 civari okyanus uzerindeki kulubelerde ya da adalardaki 5 yildiz resortlarda kalirsaniz guzel olur ama bunlar disindaki oteller cop. Maldivlerin en buyuk adasi Male. Etrafini 45 dakikada yurursunuz. O kadar kucuk yani. Fotograflarda gorundugu kadar temiz bir yer de degil tam aksine cop dolu. Burdan farkli adalara gidebilirsiniz ama ulasim cok guvenli degil. Musluman ulke. Resortlar disinda icki yok. Yemekler guzel degil. Bikini giyilebilecek plajlar belirlenmis. Diger plajlarda bikini yasak. Balayi icin yazdigim gibi pahali resortlarda kalip, orda takilirsaniz daha iyi olur. Bu arada Male cok kalabalik. ust uste yasiyor insanlar.

Seyseller, Maldivlerden daha guzel, daha buyuk, daglar ormanlar var. Hava cok cok sicak. Okyanus burda aniden dalgali ve tehliklei bir hale gelebiliyor. Bu yuzden lokal insanlar nerde takiliyorsa oralarda takilmak daha guvenli. Bence seyseller Maldivlerden cok daha guzel.

Bali, Maldivlerden ve Seysellerden daha cok sey sunuyor. En azindan adaya tikilip kalmislik hissi vermiyor. Yapacak bir suru sey var. Her gun masaja gidiyordum burda. Cok rahatlaticiydi. Yemekler de harika. Gece clubbing falan olaylarina girmeden. Yasli Alman turist gibi erken kalkip, erken yatarsaniz guvenli bir sekilde eglenir ve guzel zaman gecirirsiniz Bali'de. Hem burda daha ucuz ve temiz yerlerde kalabilirsiniz.
  • thetruenorthstrongandfree  (03.07.23 17:11:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.