[]

video editör önerisi

ders projemiz için bir video hazırlıyoruz. bu videoda hem powerpoint'ta hazırladığımız animasyonlar, hem de kendi videolarımız da olacak, yani, arada geçişler olacak. O nedenle geçişler arasındaki ses kalitesi kaybını minimuma indirmek istiyoruz. bizim düşüncemiz powerpoint animasyonlarına seslendirmeleri sonradan eklemek.

bu nedenle iyi bir video edit programına ihtiyacımız var. macbook ya da ms'de çalışan, ücretsiz olması tercihimiz ama cüzi ücretleri olanları da değerlendirebiliriz.

video hocamızın youtube kanalında yayınlanacak ve kendisi de animasyon/video kalitesine çok ciddi önem veriyor. bu yüzden bize tam pro olmasa da ona yakın kalitede bir iş çıkarabilecegimiz bir şey lazım.

not: bende macbook air var, imovie iyi bir tercih olabilir mi? daha önce hiç kullanmadım

 
Sorunuza cevap mıdır emin değilim ama şuna bir bakın işinizi görecek mi: handbrake.fr


  • halanne  (02.07.23 18:57:19) 
adobe premier pro bu isin profesyonel cozumu. 1 aylik uyelik alip kullanabilirsiniz.


  • sttc  (02.07.23 20:02:12) 
Davinci resolve. Bedava versiyonu her türlü işinizi görür.


  • postnuka  (02.07.23 21:11:12) 
imovie iş görür geçişler arası ses kalitesi tamamen size bağlı crossfade atarsanız çat çut yapmaz.

illegal olarak finalcut da kurabilirsiniz madem mac var.

animasyon video kalitesi size bağlı ama dediğim gibi 8000 euro'luk yazılım alsanız da siz yapacaksınız elinizden geliyorsa güzel olur gelmiyorsa olmaz. aşşşşırı önemliyse tecrübeli biri dalsın bence.
  • hedep  (02.07.23 23:37:45) 
capcut yazmaya geldim. baya kullanıcı dostudur.


  • ruhlardan esinlenen karga  (03.07.23 13:16:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.