[]

Hizli tren business

6 yas alti 2 cocukla bir bebek arabasiyla esimle seyahat edecegim. 3 koltukla mi rahat ederim, 2 business koltukla mi diye dusunuyorum. Cocuklardan biri sut cocugu businessta oda gibi bir yer oluyor mu (ankara-istanbul)




 
koltukların daha konforlu olması, koltuk aralarındaki boşluğun daha geniş olması + soğuk yiyecek servisi (sıcak içecek bile vermiyorlardı en son) dışında business'ın pek bir olayı yok.

ben daha az insan oluyor, daha az gürültü oluyor, daha rahat nefes alabiliyorum diye tercih ediyorum hep.

kapalı bir yer görmedim emzirme için ama emin değilim.

bir de iki tip iç dizayn var bildiğim kadarıyla, benim son bindiğimde çift koltuk arasında boşluk var aslında herkes rahat rahat otursun diye yapılmış ama çiftler ve çocuklu aileler için biraz problemli bu, diğer ufaklığı aranıza alamayabilirsiniz rahat edemez yani.

Ben onu da düşünerek ya 4'lü masalı koltuk ya da aynı sırada 2 koltuk + yan koltuk (3 koltuk) tercihinde bulunurdum. Cam kenarında anne de rahat etmiş olur emzirirken.
  • ronartest  (01.07.23 11:51:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.