[]

Kedilerin yeni eve alışması

Merhaba,

Biri 5 biri 2 yaşında kedim var. 10 aylık bir süre için yurt dışında olmam gerekiyor. Kahrolmuş bir şekilde annemlere bırakmak zorundayım kedileri. Büyük kedimi 3 yaşındayken başka bir aileden sahiplendim ve küçük kedimi yavruyken sokakta buldum. İkisi de kısır ve mutlu kediler. Büyük olanın çok fazla duygusal teması yok ama küçük olan her sabah yatak odamdan çıktığımda miyavlayarak koşa koşa gelip yere yatıp göbeğini sevdirir. (Yazarken bile gözlerim doluyor, evlat gibiler benim için)

Yeni evleri sitede, bahçeli, 3 katlı müstakil bir ev olacak, annem ve babam yaşıyor. Daha önce 2 sene kadar kedi bakma tecrübeleri var ve hayvan sevgisi olan insanlar. Camlarda tel var yine de kaçma vs gibi bir durum olmaması için ekstra dikkat edecekler. Ben giderken kum mama oyuncakları ve yataklarını götüreceğim. Üç hafta gibi bir süre o evde kalacağım. İlk defa ayrılacağız ve onlara iyi bir geçici yuva ortamı sağlayabilmek için herşeyi yapmaya hazırım.

Alışmaları daha kolay olsun diye başka ne yapabilirim?

Teşekkürler

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.