[]

internet vergi dairesine giriş yapamamak

E-devlet ile giriş yap diyince "lütfen bilgilerinizi kontrol edin" uyarısı alıyorum ve giremiyorum. Farklı cihaz ve browserlarda da denedim yine aynı.

1-2 gün önce bir problem yoktu böyle

Bu sorunu yaşayan var mı?

Napmak lazım?

 
Bende de aynı sorun.Sıkıntı var herhalde.Az önce bağlanır gibi oldu.Yurtdşı çıkış harcı ödemeye girdim.Bu sefer de Tc niz Mernise kayıtlı değil diyor.


  • arenas  (28.06.23 23:32:07) 
Aynı sorunu yaşadım. Edevlet üzerinden giriş yerine yeni kullanıcı oluştur derseniz o kullanıcı ile giriş yapılıyor


  • janavarorion  (29.06.23 00:07:18) 
e devlete giris yapın
interaktif vergi dairesi diye aratın. gelen linkden log in olarak giris yapiliyor. sifre sormuyor o zaman. bu sekilde denediniz mi?

  • exlibris  (29.06.23 00:58:45) 
@janavarorion: öyle de denedim, bu defa da "girilen bilgiler ile daha önce kullanıcı kaydı oluşturulmuştur." diyor ve olmuyor.

@exlibris: orada da aynı uyariyla karşılaşıyorum. "Lütfen kullanıcı bilgilerinizi kontrol edin" diyor yine olmuyor.

189'a da ulasilmadigi için ek soru:
- 1-2 hafta önce İVD'ye giriş yapılınca sağda çıkan takvimden baktığımda, bu ayın KDV geri ödemesi vb aylık rutin ödemeleri temmuza ertelenmiş gözüküyordu. Ama muhasebecim hayır 28 Haziran demişti. E devlet üzerinden girip GİB kısmından kontrol ettiğimde de 28 Haziran gösteriyordu.

Şu durumda girilemedigi için ödeme de yapilamiyor. Mecburen gecikme faizi mi odeyecegiz demek oluyor bu?
  • encokbenisevinnolur  (29.06.23 09:28:51) 
GİB sayfasında 28 haziran bayrama denk geldiği için tüm alacaklar 3 temmuza ertelendi gibi bir şey okumuştum. En kötü ihtimal vadesi geçmiş borç kapsamında 7440 vergi yapılandırmasına sokup peşin ödeyebilirsiniz


  • janavarorion  (29.06.23 11:43:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.