[]

yarın bayramın ilk gününde ne yapayım?

selam, istanbul'dayım bahçelievler taraflarında. tek başımayım, burgazada'ya gitsem kalabalık olur mu? kalpazankaya koyu nasıl olur yarın? temiz olur mu, hava iyi olur mu, kalabalık olur mu? ya da ibb nin plajları nasıl, giden var mı? florya vs.

yarın böyle 11.00 gibi çıkıp akşam 21 gibi dönebileceğim bir plan arıyorum. var mı plan yapan ya da tavsiye vermek isteyen, teşekürler.


 
toplu taşıma ücretsiz olacağından dolayı yarından itibaren suriyespor'un sahaya çıkacağını öngörüyorum. geçen bayram da aynı oldu. ona göre.


  • mr.goodcat  (27.06.23 20:13:52) 
Bayramda toplu taşıma ve hele ki vapur seçeneği zorlu olacaktır sanırım, geçen bayramlardan birinde tecrübe etmiştim.

Hatta yanlış hatırlamıyorsam ada vapurlarında izdiham gibi haberler de vardı. Bu sefere özgü bir değişiklik olmayacaksa bunu bilerek hareket edin derim. Gerçi kurban ile ramazan farkı olabilir bir miktar.
  • epitaf  (27.06.23 21:02:48) 
beyazıt sirkeci/kabataş üsküdar/çengelköy dönüş
vapur ve metro dışında yürümen laızm tranvay otobüsler binilmez
karaköy-kabataş tranvayı biraz daha boş olabilir bir tek
  • bir soru sorcam  (27.06.23 21:07:31) 
kalpazankaya cok mantikli. kalabalik olur ve "nereden geldi bu insanlar" minvalinde tipler olur. yine de gidilir


  • mess  (27.06.23 21:11:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.